arrow_upward

Farum

I den nordvestlige del af Farum findes et væsentligt industrikvarter, langs Farum Hovedgade. Virksomhederne i området hører alle til gruppen små- og mellemstore virksomheder. Antallet af arbejdspladser svarer nogenlunde til den arbejdskraft, der er kommunen,...Læs mere

Opret en søgeagent

Farum ligger meget centralt placeret lidt nord for København, og med kontorer her i byen, har du let adgang til og fra kommunen via S-togsforbindelse samt et udbygget motorvejsnet, der kører gennem hele kommunen. Motorvejen ligger tæt på erhvervsområderne og 20 minutters kørsel fra Københavns Lufthavn uden for myldretiden. Der er også hurtig adgang til hele Ørestadsregionen fra Farum. Med kontorer beliggende i Farum indgår din virksomhed således i en velfungerende infrastruktur. Mellem søerne Farum Sø og Furesø går en nord-sydgående trafikkorridor med motorvej, landevej og jernbane, som deler byen i to dele (Farum Øst og Farum Vest), idet korridoren kun kan passeres via broer over motorvejen. I øst-vestlig retning går amtsvejen mellem Birkerød, Lynge, Slangerup og Frederikssund umiddelbart nord for den tidligere bymæssige bebyggelse. I Furesø Kommune findes et udbygget busnet, som gør det muligt at komme hurtigt og nemt rundt i hele kommunen. Hvis du skal til dine kontorer i Farum med S-toget kan du tage linje A eller H lige til døren.

De kontorlokaler, hvorfra du driver din virksomhed har stor betydning for din kommende virksomheds omsætning og vækstpotentiale, og der er flere ting at være opmærksom på, når du skal vælge kontorer i Farum, da dine kontorer er gesjæftens ansigt udadtil og dermed kan være med til at styrke virksomhedens image, hvorfor det er værd at overveje, om de valgte kontorlokaler sender det signal, du ønsker. Det betyder, at der skal være overensstemmelse mellem dit brand og kontorernes beliggenhed, størrelse og interiør. Kontorernes placering og beskaffenhed har også betydning for rekruttering og medarbejdertrivsel, og derfor indirekte indflydelse på produktiviteten i din virksomhed. Kontorlokalerne bør desuden være indrettet, så de svarer til din virksomheds behov, i forhold til funktioner og arbejdsgange. Og så skal kontorerne naturligvis være velfungerende, og de tekniske installationer i orden, så driften ikke forstyrres. Se ledige kontorlejemål i Farum.

Parkeringsmuligheder har betydning i forhold til dine kommende kontorers beliggenhed, ikke kun med hensyn til din og eventuelle medarbejderes daglige parkeringsbehov, men også i forhold til kunder, varelevering med videre. Søger du efter kontorlokaler i Farum på Lokalebasen, så får du altid oplyst, om der er tilknyttet parkeringsplads(er) til kontorlejemålet eller om det er muligt at tilkøbe eller leje parkeringsplads(er) tæt på. Som i resten af landet, gælder det i Farum, at inden for tættere bebygget område – inden for byzoneskiltene – må man hverken standse eller parkere helt eller delvist på fortov, cykelsti, gangsti, yderrabat, midterrabat og helleanlæg.

Læs mere om Farum på WikiEstate
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
Vis antal