arrow_upward

Denne liste er baseret på ledige kontorlokaler til leje i Lynge. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på det kontor du leder efter. Klik på kontorer i listen for...Læs mere

Opret en søgeagent

Kontor i Lynge - derfor 

30 km nordvest for København ligger Lynge, og selvom det ikke er blandt de mest kendte, nordsjællandske forstæder, er der rigtig god grund til at tjekke byen ud – særligt, hvis du er på udkig efter et nyt kontor. Her er der nemlig topmoderne og forskelligartede kontorlokaler, gode omgivelser og rigtig god infrastruktur, alt sammen til markant lavere priser end i den nærliggende hovedstad. Læs videre her, og bliv klog på, hvordan du i høj grad bør overveje Lynge som basen for dit nye kontor.

Infrastruktur og gode adresser

Fra Lynge kan du køre til centrum af København på godt 20 minutter. Både fordi afstanden ikke er ret stor, men også fordi Hillerødmotorvejen ligger i nærheden af byen. Det faktum, at du kan komme hurtigt til og fra byen, er en kæmpe fordel, hvis du overvejer Lynge som placering for dit nye kontor. Jo nemmere det er for dine kunder at komme til dig og for dig at komme til dine kunder, des større basis er der for en god, tæt kundekontakt.

I Lynge er der som nævnt et stort udvalg af forskellige kontorer, og uanset om du leder efter noget stort eller småt, er der garanteret noget for dig. Der er flere topmoderne kontorfællesskaber, hvor du kan leje dig ind, hvis du ønsker fællesskab, mulighed for netværk og inspirationsdeling, ligesom der også er større lejemål til virksomheden, som har behov for mere plads.

Eje eller leje?

Et spørgsmål, som typisk deler vandene, er det om, hvorvidt man vil eje eller leje sit nye kontor. Begge metoder har naturligvis sine fordele og ulemper, men der er alligevel et par gode tommelfingerregler, du kan læne dig op af. Er din virksomhed lille og/eller nystartet, giver det ofte rigtig god mening at leje - og måske endda leje et kontor i et kontorfællesskab. På den måde står du aldrig alene, og der er hjælp at hente blandt ligesindede, ligesom der også tit tilbydes hjælp til telefonpasning, posthåndtering, reception og lignende. Har man en større virksomhed med solide grønne tal på bundlinjen, vil de fleste helst eje. Det giver mulighed for større ejerskab og dermed rig mulighed for at sætte sit eget præg på stedet. Vælger man at eje, viser det typisk også, at man er klar til at investere i stedet, og at man kan se en fremtid i, at ens virksomhed ligger lige præcis der og garanteret kommer til at gøre det i mange år frem

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage