arrow_upward

1 kontorlokale: Jyllinge

Denne liste er baseret på ledige kontorlokaler til leje i Jyllinge. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på det kontor du leder efter. Klik på kontorer i listen for...Læs mere

Opret en søgeagent

Lej kontor i Jyllinge

Jyllinge er en by på Østsjælland, som ligger i Roskilde Kommune og er en del af Region Sjælland. Her er der flere forskellige virksomheder, der har valgt at benytte sig af de mange kontormuligheder, byen byder på. Jyllinge ses derfor af flere erhvervsdrivende som en attraktiv by at bosætte sig i.

Varierende kontormuligheder i Jyllinge

Jyllinge har en lang række forskellige kontormuligheder, som både små, mellemstore og store virksomheder kan benytte sig af. Et af de populære områder i Jyllinge er Møllehaven, hvor der er mange kontorlokaler i forskellige størrelser. Her kan erhvervsdrivende leje sig ind i flotte, lyse kontorlokaler, som er indrettet med mange forskellige tekniske faciliteter. Møllehaven har også en ganske god placering hvad angår det omkringliggende vejnet. Møllehaven ligger nemlig opad landevejen Roskilde/Hillerød, som gør det forholdsvist nemt for erhvervsdrivendes ansatte at komme til og fra kontoret. Erhvervsområdet omkring Møllehaven har derudover også gode parkerings- og tilkørselsforhold.

Gode kontorforhold i Jylling

Jyllinge har flere velkendte områder, hvor der kan lejes kontorlokaler. I Jyllinge ErhvervsCenter er der en god håndfuld kontormuligheder for erhvervsdrivende, der ønsker gode kontorforhold og en god beliggenhed. Her kan der lejes kontorlokaler i forskellige størrelser, så stort set alle typer virksomheder har muligheden for at leje et kontor i Jyllinge ErhvervsCenter. Det er muligt at leje et enkeltmandskontor, hvis der er tale om en enkeltmandsvirksomhed. Derudover kan der lejes lokaler med kontorer med plads til fire personer pr. kontor. Derudover vil der være mødelokaler i bygningen, som kan frit kan benyttes af erhvervsdrivende, der har lejet sig ind i et eller flere kontorlokaler. På den måde rummer kontorlokalerne alle de aspekter, der er nødvendige, når man som erhvervsdrivende kigger som om efter nye lokaler. Jyllinge ErhvervsCenter kan derfor også sammenlignes med flere typiske kontorfællesskaber, da der vil være flere forskellige virksomheder tilknyttet forskellige kontorlokaler i bygningen. Jyllinge ErhvervsCenter har en vision om at åbne dørene for alle typer virksomheder, der ønsker at benytte sig af kontorfaciliteterne. Dette er ifølge dem med til at skabe forudsætninger for, at erhvervsdrivende kan skabe et stort netværk og dermed dele viden og erfaringer. Beliggenheden er tæt på Roskilde, hvilket giver en oplagt mulighed for at rekruttere ansatte fra Roskilde, da det kun tager en mindre tur i bil eller med offentligt transport at komme til kontorlokalerne.

star
star
star
star
star
0.0 ud af 5 / 0 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
Velegnet til café/restaurant
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage