arrow_upward

Denne liste er baseret på ledige kontorlokaler til leje i Sorø. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på det kontor du leder efter. Klik på kontorer i listen for...Læs mere

Opret en søgeagent

Lej kontor i Sorø

Sorø ligger på Midtsjælland og er derfor en del af Region Sjælland. Byen ligger cirka en time væk fra hovedstaden og har flere gode kontormuligheder til alle virksomhedstyper.

Hyggelige kontorfællesskaber i Sorø

I Sorø er der mulighed for at finde flere forskellige typer af kontorer. Sorø har et hyggeligt torv, hvor der er flere virksomheder, der har bosat sat sig. Her er det ofte mindre kontorer, som holder til, og det er gerne kontorfællesskaber. Denne kontortype er ganske populær på Sorø’s gamle torv, da det er med til at skabe et dynamisk og kreativt miljø i bygningerne. Her er der ofte fælleskøkken, toilet, kopirum og meget mere, som bliver fordelt til de bosatte virksomheder. Det er desuden også en fordelagtig idé rent økonomisk at leje denne kontortype, da det ofte vil være en billigere løsning for mindre virksomheder, der ikke ser problemet i at eventuelt skulle dele køkken og toilet med andre.

Plads til store og mellemstore virksomheder

Det er dog også muligt at finde større kontormuligheder, hvis det er store og mellemstore virksomheder, der er på udkig efter et kontor. I Sorø centrum kan der findes flere forskellige bygninger, der er mulige at leje, hvis det er et ønske at have mere plads. Disse kontormuligheder vil typisk have eget toilet og køkken samt gode parkeringsmuligheder i de forskellige gårde. Er det derimod store virksomheder, som har brug for meget plads, så kan dette også klares i Sorø, her er det bare ikke sikkert, at det kan findes inde i centrum af byen. Her skal de erhvervsdrivende gerne lidt væk fra centrum, men her byder Sorø på flere kontormuligheder, hvor der kan være plads til store virksomheder. Der er gerne mulighed for at have mødelokaler, køkken, kantine, stueplan og meget mere i disse kontormuligheder.

Mulighed for arbejdskraft udefra

Sorø har en nær beliggenhed ved motorvejen E20, som går fra Korsør til København og derefter til Fyn og Jylland. Det er derfor forholdsvis nemt at komme til og fra Sorø med bil, og dette er også yderst tiltalende for erhvervsdrivende, der gerne ønsker arbejdskraft fra andre byer end Sorø. Fra Sorø Station går der et InterCity tog mod København, Herning, Sønderborg, Esbjerg og også helt til Flensborg i Tyskland. Erhvervsdrivende skal derfor ikke bekymre sig om, hvorvidt deres ansatte kan komme på arbejde i Sorø, da infrastrukturen er god, når det kommer til veje og offentlig transport.

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage