arrow_upward

3 kontorlokaler: Haslev

Denne liste er baseret på ledige kontorlokaler til leje i Haslev. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på det kontor du leder efter. Klik på kontorer i listen for...Læs mere

Opret en søgeagent

I Faxe Kommune, hvor Haslev går ind under, vægtes erhvervslivet højt, og en god infrastruktur er en forudsætning for, at erhvervslivet kan blomstre, og at der kan skabes vækst i byen. Netop derfor har kommunen haft stor fokus på at forbedre og optimere infrastrukturen i Haslev de seneste år.

Hvad angår offentlig transport, så kan byen byde på gode forhold for pendlere, der har sin daglige skole- eller arbejdsgang i omkringliggende byer som Næstved, Køge eller sågar København. Der er således togforbindelser til København og Næstved med to afgange per time, og i den nærmere fremtid bliver det endnu nemmere for dig at komme til København med offentlig transport. En ny togbane, der forventes at stå klar i 2018, gør det nemlig muligt for pendlere at komme til København på blot 39 minutter, hvor det den dag i dag typisk tager en times tid. Skal du til Ringsted vil det være muligt at stige på en bus, der kører dig direkte til Ringsted Station, og der vil derudover være forbindelser til Fyn og Jylland. Skal du dog blot rundt i Haslev, så vil du kunne finde op til flere buslinjer, der vil kunne fragte dig rundt. Skal du ud af byen i bil, så grænser Haslev op til motorvejsnet, og der er blandt andet en afkørsel til E47-motorvejen, der gør det nemt og hurtigt for dig at komme til København eller Kastrup Lufthavn. Der er knap 60 kilometer, og det vil typisk tage 40-45 minutter afhængig af tidspunktet, du vælger at begive dig afsted på. Skal du et smut i den anden retning og ned mod Vordingborg, Falster eller Lolland, så kan du tage E47-motorvejen den modsatte vej, og den strækker sig endda til Rødby, hvor du med færgen ’Puttgarden’ kan komme til Tyskland. Skal du til Fyn eller Jylland med bil, kan du ligeledes tage E47-motorvejen mod København og tage E20-afkørslen, der ligger en kende efter Køge.

Kontorlokaler er betegnelsen på lokaler, der er beregnet til at huse personale både inden for det offentlige såvel som det private erhverv. Det er dermed typisk lokaler, hvorfra virksomheder driver deres forretning – koordinerer, administrerer opgaver m.m. Størrelsen på kontorer kan variere gevaldigt, og man vil kunne finde alt fra mindre, kreative kontorlokaler til store mere moderne og corporate kontordomiciler, der typisk huser store og sommetider internationale virksomheder. Hvis du leder efter et kontor i Haslev, så er det vigtigt, at du er opmærksom på en række faktorer.

Dét kontorlokale, som du rykker ind i med din virksomhed, spiller nemlig en stor rolle både i forhold til din profil udadtil, men ligeledes internt i virksomheden. Kontorets indretning, udstråling og beliggenhed afspejler nemlig dit brand udadtil, hvorfor det er vigtigt at afgøre, om de faktorer afspejler dét, som din virksomhed ønsker at forbindes med. Er jeres kerneværdi fx at være moderne og innovative, vil det fx kunne svække jeres brand, hvis I rykker ind i et nedslidt og faldefærdigt kontor i Haslev. Derudover har jeres nye kontor en betydelig effekt på jeres interne arbejdsmiljø, jeres produktivitet samt arbejdsglæden blandt medarbejderne. Det er derfor en fordel at overveje, hvorvidt jeres interne kultur og medarbejdere trives bedst i cellekontorer eller i de populære storrumskontorer, der i højere grad lægger op til samarbejde og interaktion blandt medarbejderne. Kort sagt går det altså ud på at sikre sig, at kontoret kan indrettes således, at det lever op til jeres virksomheds behov. Kontorets beliggenhed er heller ikke uden betydning for medarbejderne. Først og fremmest bør du undersøge, hvorvidt det er muligt for dine medarbejdere at komme til og fra arbejde til jeres nye kontor i Haslev – både med bil og med offentlig transport. Og hvor længere eller kortere deres transporttid og fra arbejde bliver. Ligger jeres nye kontorlokale i Haslev nemlig meget længere væk fra deres bopæl, vil I kunne risikere at miste værdifulde medarbejdere. Dette er også essentielt at undersøge i forhold til rekruttering af nye medarbejdere. Du kan med fordel besøge Lokalebasen.dk og undersøge, hvilke kontorlokaler i Haslev, der kunne være interessante og relevante for jer.

Hvis din virksomhed slår jer ned i et kontorlokale i det centrale Haslev, vil der forekomme mange indkøbsmuligheder i nærområdet. Det vil typisk være i området omkring hovedgaden ’Jernbanegade’, og skal du handle ind til aftensmaden, vil du kunne besøge supermarkeder som Menu, Netto, Fakta, Aldi, Lidl, Rema1000 og Kvickly. Er du derimod ude på en shopping-tur, og leder du efter nyt tøj, interiør til boligen eller noget helt tredje, så vil du kunne finde et hav af forskellige butikker langs Jernbanegaden. Du vil her kunne finde et overblik over butikker i Haslev, der er medlem af Haslevs Handelstandsforening.

star
star
star
star
star
3.0 ud af 5 / 2 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage