arrow_upward

Denne liste er baseret på ledige kontorlokaler til leje i Nykøbing F. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på det kontor du leder efter. Klik på kontorer i listen...Læs mere

Opret en søgeagent

Lej kontor i Nykøbing Falster

Nykøbing Falster er den største by på Falster og hovedby i Guldborgsund Kommune. Byen tilhører Region Sjælland og er handels- og industrimæssigt centrum for Lolland-Falster. Nykøbing Falster har derfor mange kontormuligheder for en lang række forskellige virksomheder, der ønsker at bosætte sig i et handelsmæssigt aktivt område.

Populære kontormuligheder i Nykøbing Falster

I Nykøbing Falster er der mange store, mellemstore og små virksomheder, og rigtig mange store danske virksomheder har afdelinger i byen. Byen har derfor en god validitet, når det kommer til at kunne være erhvervsdrivende i Nykøbing Falster. I centrum af byen er der god mulighed for at finde et kontor, der passer til små og mellemstore virksomheder, der ikke har noget imod at arbejde tæt, men stadig have plads til at arbejde. Der er kontorlokaler, hvor det er muligt at leje enkelte etager, som passer perfekt til de mellemstore virksomheder, som endnu ikke har brug for hele bygninger. I Nykøbing Falster er det også meget populært for små virksomheder at leje sig ind i kontorfællesskaber, hvor erhvervsdrivende med vidt forskelligt erhverv deler område med hinanden. Denne kontorløsning er god for den erhvervsdrivende, der ikke nødvendigvis ønsker en hel bygning, men derimod kan klare sig med enkelte kontorer. Dette er ofte også en god løsning rent økonomisk for erhvervsdrivende, da mange af omkostningerne bliver delt blandt de andre virksomheder i bygningerne. Disse typer kontorer kan ofte findes i centrum af Nykøbing Falster, men der er også enkelte lidt udenfor byen. 

Knudepunkt for offentligt transport

Nykøbing Falster har også muligheder for erhvervsdrivende med de helt store virksomheder bag sig for at finde eventuelle kontormuligheder. De fleste store virksomheder i byen holder til i Nykøbing Falsters industriområde i Nordbyen, hvor mange andre store danske virksomheder allerede har kontorer. Her er der mulighed for at leje sig ind i kæmpe kontorlokaler, hvis det ønskes at skabe en afdeling i Nykøbing Falster. Nykøbing Falster bliver også kaldt for knudepunktet for offentligt transport på Lolland-Falster, da der både er mulighed for at tage toget og bussen til omkringliggende byer samt København og Tyskland. Der er derfor også en mulighed at hente arbejdskraft udefra, da vejen til og fra kontoret i Nykøbing Falster er ganske nem for de ansatte. Samtidig har Nykøbing Falster også en god erhvervshavn, som benyttes ihærdigt i byen. Erhvervsdrivende der har varer, som kommer langvejsfra, kan derfor med fordel benytte sig af havnen.

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage