arrow_upward

Denne liste er baseret på ledige kontorlokaler til leje i Holeby. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på det kontor du leder efter. Klik på kontorer i listen for...Læs mere

Opret en søgeagent

Lej kontor i Holeby

Holeby er en lille by, der ligger på Lolland. Byen er en del af Lolland Kommune og Region Sjælland. Selvom det er en forholdsvis lille by, har Holeby stadig mange kontormuligheder, som kan være yderst attraktive for erhvervsdrivende.

Lille by med plads til store drømme

Holeby er ikke ligefrem en af Danmarks største byer, men det holder dog ikke byen væk fra at have mange gode ting at byde på til erhvervsdrivende, der ønsker at leje et kontor. I Holeby er der på trods af den forholdsvis lille størrelse mange store kontormuligheder i byen, hvilket gør Holeby til en attraktiv by at have en virksomhed i. Der kan findes kontorlokaler, som kan husere en masse aktive medarbejdere, og der er gerne utrolig mange fællesfaciliteter, der hører med i disse kontortyper. Der er både mulighed for at leje sig ind i nyere erhvervsbygninger, men også ældre bygninger, som administrationsbygninger, kan benyttes som kontor. Erhvervsdrivende med drømme om at starte store virksomheder har en rigtig god mulighed for at finde kontormuligheder i Holeby, der passer virksomheder i den store størrelse. Dette betyder selvfølgelig også, at store virksomheder udefra ser Holeby som en attraktiv by, da der findes flere store kontormuligheder, hvor de kan slå sig ned.

Fra lille til stor virksomhed i Holeby

Det er dog også muligt at finde mindre kontorlokaler i Holeby, som er mere tilegnet mellemstore og små virksomheder, der ikke nødvendigvis har brug for de helt store kontorlokaler. Her kan der lejes et kontor i en størrelse, der passer fint til erhvervsdrivende, der driver en enkeltmandsvirksomhed. Der er kravet for den erhvervsdrivende måske ikke mere end blot et tomt lokale, som kan bruges til kontor. Dette kan være en start for små og mellemstore virksomheder, som senere ved, at hvis forretningen kommer til at gå rigtig godt, så er der mulighed for udvidelse i Holeby.

Nemt at komme rundt

I Holeby er det ganske nemt at komme rundt i byen ved hjælp af de lokale busser, der får indbyggerne til og fra byen. Holeby Rutebilstation kører der busser ofte, og de kører rundt til byerne i Lolland. Dette er også ganske god mulighed for erhvervsdrivende at kunne rekruttere arbejdskraft andre steder på Lolland end blot i Holeby. Her kan der blandt andet nævnes de to største byer på Lolland, Nakskov og Maribo, som ikke er mere end en lille halv time væk fra byen.

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage