arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

arrow_drop_up

Kontor til leje på Kochsgade 31D, 2. - Coworking arbejdspladser, 5000 Odense C

Få mere information
info
Hvad bruges dine oplysninger til?
Order form shadow
Anmod om fremvisning
Anmod om fremvisning close
event
Order form shadow
Kontakt udbyder
Kontakt udbyderclose
Order form shadow
Mathias Grønning
Kontaktperson
Mathias Grønning
phone Vis telefonnummer
Colliers Int. Danmark A/S
Udbyder
Colliers Int. Danmark A/S
Adresse (Se på kort):
Kochsgade 31D, 2. - Coworking arbejdspladser
5000 Odense C
Areal
20 - 400 m²
Priser
Leje pr. måned ex. drift100 - 2.000 kr.
Leje pr. m²/ år ex. drift60 kr.
Priser pr. m²
Leje / m² / år:60 kr.
Priser pr. år
Leje / år1.200 kr.
Drift / årKontakt udbyder
A conto varme / årKontakt udbyder
A conto vand / årKontakt udbyder
A conto el / årKontakt udbyder
Årlig leje & driftKontakt udbyder
Område
5000 Odense C
Nærmeste annoncerede p-plads
Barfoed Group P/S181 m
Afstand til offentlig transport
 
Bus
188 m
 
Tog
771 m

Kontorpladser i Fyns største iværksættermiljø udlejes

Området Ejendommen hvor i kontorpladserne udbydes er beliggende i området omkring det gamle Skibhuskvarter. Med en beliggenhed kun 10 minutters gang fra det centrale Odense og det trafikale knudepunkt, Odense Banegårdscenter samt den kommende byfornyelsesstruktur omkring Thomas B. Thriges Gade, er man i første parket til byens kommende udvikling. Som et stort plus er man som lejer sikret gode adgangs-, og parkeringsforhold, bl.a. qua det store areal i midten af ejendommen, som anvendes til p-pladser.

Kontorpladser i Fyns største iværksættermiljø: Med en kontorplads i Coworking Odense, har man som lejer adgang til alle faciliteter, der skal til for at drive professionel virksomhed. Samtidig har man mulighed for, at kunne spare med ligesindede og dele viden samt netværk. Man bliver en del af Fyns største iværksættermiljø, i velindrettede lokaler i arkitektonisk stil, blandt andet med synlige spær og højt til loftet. Udlejer har fokuseret på, at skabe et miljø, hvor alle faciliteter er tilgængelige. Heriblandt stor fælles kantine med udendørs terrasse, the-køkkener med kaffemaskiner hvorfra der brygges frisk italiensk kaffe og gode mødelokaler. Dette er blot nogle af de fælles faciliteter, der gør deres koncept attraktivt og unikt i Odense. Ved leje af kontorplads, bliver der stillet kontormøbler til rådighed. Der opkræves intet depositum og opsigelses perioden er kun 1-3 måneder, dvs. fleksibiliteten er stor.
Der er en flat-rate leje fra kr. 2.000,- eks. moms månedligt for en 'open space' plads, med alt inkl. Der er også mulighed for at leje lukket kontorer fra kr. 6.000,- eks. moms månedligt. Udover kontorfaciliteterne og muligheden for god sparring fra de coworkers der allerede er en del af huset, vil man løbende opleve sociale events samt et tilknyttet investor netværk

email
Interesseret? Modtag gratis information om dette lejemål

Du kan gratis og uforpligtende modtage information om dette lejemål via e-mail. Så har du udbyders kontaktinformation ved hånden inden for kort tid. Klik på knappen herunder og udfyld kontaktformularen.

Beliggenhed

Lignende kontorlejemål