arrow_upward

0 kontorlokaler: Odense NV

Denne liste er baseret på ledige kontorlokaler til leje i Odense NV. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på det kontor du leder efter. Klik på kontorer i listen...Læs mere

Opret en søgeagent

Fuldt overblik

Bestil information

Free and noncommittal

Kontakt udlejer

Kontor midt i landet

Odense ligger lige midt i landet både geografisk og som det naturlige bindeled mellem Jylland og Sjælland. Når det kommer til den optimale beliggenhed til dit nye kontor, kan det i høj grad betale sig at kigge efter en beliggenhed lidt uden for selve Odense, nemlig i Odense NV. Her er beliggenheden lige så god, og priserne er markant lavere og giver dig dermed mulighed for at bruge dine hårdt tjente penge på noget andet end husleje. Læs med her og bliv klogere på, hvorfor Odense NV er et godt placeringsbud til dig og din virksomhed.

Hvad kan området?

Odense er én af landets største byer, og det giver næsten sig selv, at en virksomhedsplacering i byens umiddelbare nærhed kun kan være en god idé. Det som gør Odense og dermed også Odense NV helt unik for virksomhedsdrivende – til forskel fra byer som Aarhus og Aalborg – er, at byen ligger med lige kort afstand til øst og vest. Med virksomhedsbase i Odense NV har du mulighed for at opbygge, vedligeholde og pleje relationerne med alle dine kunder i hele landet. Der er rig mulighed for at invitere kunder på besøg, ligesom du også let kan komme til dine kunder, til messer og hvad der ellers er relevant i din branche.

Med dit kontor beliggende her er der rig mulighed for at benytte dig af både færge, bil, tog og fly til at nå til dit bestemmelsessted, og fleksibilitet og tilgængelighed er som bekendt nogle af de rigtig vigtige faktorer, når det kommer til at drive virksomhed.

Selve kontorerne

Idet Odense NV er en del af en by som Odense, betyder det også, at der er rigtig mange muligheder for at få fingrene i lige præcis det kontor og den kontortype, du foretrækker. Der er både kontorer til enkeltmandsvirksomhederne, til de lidt større virksomheder og til de rigtig store. Dermed er der både muligheder for at leje sig ind på et enkelt kontor i kontorfællesskaber og -hoteller, ligesom der også er mulighed for henholdsvis at leje og købe større kontorbygninger, hvor du for alvor kan sætte dit og virksomhedens eget præg på de fysiske rammer. En af de øvrige fordele ved at vælge Odense NV som beliggenheden for dit nye kontor er, at der er mere plads end i de større byer som Aarhus og København. Her er der rig mulighed for at få store kontorbygninger med lager- og opbevaringsplads, og hvad der ellers behøves.

Vi håber, du finder det helt rigtige kontor for dig i Odense NV

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage