arrow_upward

6 kontorlokaler: Odense SV

Denne liste er baseret på ledige kontorlokaler til leje i Odense SV. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på det kontor du leder efter. Klik på kontorer i listen...Læs mere

Opret en søgeagent

Lej kontor i Odense SV

Odense SV er en del af Odense, men denne bydel af Odense bliver af mange erhvervsdrivende anerkendt som et af de mest attraktive steder at have kontor på Fyn. I Odense er der utrolig mange kontorfællesskaber, men i Odense SV er der også mulighed for andre kontortyper.

Kontorfællesskaber er i høj kurs i Odense

Det kan være en udfordring at finde kontorlokaler i Odense, og derfor bliver der fokuseret meget på fordelene på at være en del af kontorfællesskaber, hvilket også afspejler sig i Odense SV. Denne kontormulighed skaber en masse muligheder for erhvervsdrivende, der ønsker at arbejde i bygninger med andre for at fremme kreativiteten. Kontorfællesskaberne giver mulighed for socialt samvær med andre kreative erhvervsdrivende, som også ønsker at vokse sig til større virksomheder. Det er også en klar fordel at være en del af et kontorfællesskab ren prismæssigt, da virksomhederne skal dele omkostningerne med de andre, der benytter sig af fællesskabet. Selvom Odense slår meget på kontorfællesskaber, så er der stadigvæk muligheder for at finde forskellige kontormuligheder rundt omkring i byen. Her er Odense SV et udmærket sted at lede, da der er plads til både store og små virksomheder. Der mulighed for at leje logistikejendomme og erhvervslokaler til større virksomheder, der har brug for mange kontorer. Der er derudover også kontormuligheder, der passer perfekt til erhvervsdrivende, der har et ønske om at drive et liberalt erhverv. Mulighederne er derfor mange i Odense SV, selvom kontorfællesskaber er i høj kurs i hele Odense.

God infrastruktur i Odense SV

Kontormulighederne i Odense SV er oftest lige i nærheden af E20, hvilket er perfekt for udefrakommende og borgerne i byen. Odense SV har en god infrastruktur med den korte vej ud til E20, og samtidig er det også muligt at tage bussen og toget for at komme rundt. Det er derfor en fordelagtig mulighed for erhvervsdrivende at investere i et kontor i Odense SV, da det er utroligt nemt at komme til og fra byen. Hvis det er et ønske for virksomhederne at have kontakt med centrum af Odense, men stadigvæk ønsker at komme væk fra den stressende tilværelse i hjertet af byen, så er Odense SV en perfekt mellemvej. Det tager heller ikke mere end 15 minutter at køre i bil fra Odense C til Odense SV, så muligheden for at samarbejde med virksomheder eller hente arbejdskraft fra centrum af byen er ganske god.

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage