arrow_upward

2 kontorlokaler: Odense N

Denne liste er baseret på ledige kontorlokaler til leje i Odense N. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på det kontor du leder efter. Klik på kontorer i listen...Læs mere

Opret en søgeagent

Kontor i Odense N

Er du på udkig efter en beliggenhed til dit kontor, som kan det hele, så skal du læse med her. Lige præcis midt i Kongeriget Danmark ligger Odense, og lige nord for Odense ligger Odense N, og her er det helt oplagt for virksomhedsdrivende at slå sig ned. Beliggenheden er af flere årsager helt sublim, priserne er lave og tillader dig at bruge dine penge på andre poster end husleje, og slutteligt tilbyder området en lang række forskellige muligheder for at få det perfekte kontor. Læs med her og bliv meget klogere på, hvorfor du bør overveje at drive virksomhed fra Odense N.

Midt i landet

Medmindre man stiger på en flyvemaskine eller en færge, er ruten over Fyn den, som forbinder Jylland og Sjælland og dermed hele landet. Der er rigtig mange tydelige fordele ved at drive virksomhed fra et knudepunkt som her, og vi gennemgår her nogle af dem.

Tætte og gode kunderelationer er for rigtig mange virksomheder alfa og omega for virksomhedens generelle succes, og med dit kontor beliggende her i Odense N på Fyn har du alle muligheder for at besøge dine kunder eller lade dem komme til dig. Via broerne kommer du naturligvis enten til Jylland eller Sjælland, ligesom en kort færgetur tager dig til Sønderjylland eller Lolland og herfra videre til Tyskland. Slår du dig ned i Odense N, åbner du altså alle døre ind til alle muligheder for din virksomhed. Der er ikke tale om nogle kompromiser på beliggenhedsfronten, og oveni det hele er priserne meget rimelige. Alene det, at adressen hedder Odense N frem for Odense C, gør en verden til forskel i husleje eller købspris.

Kontormuligheder i Odense N

I Odenses nordlige bydel er der rigtig gode muligheder særligt for mindre og mellemstore virksomheder at finde deres drømmekontor. Bydelen strækker sig fra Indre Havn og op langs Kanalen, og i området finder du altså flere forskellige attraktive områder erhvervsbebyggelse – både med almindelige kontorlejemål og med kontorfællesskaber. Kontorerne er moderne og velindrettede og ligger tæt på Odense centrum. Der er muligheder for selv den mest kræsne erhvervsdrivende.

star
star
star
star
star
0.0 ud af 5 / 0 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
Velegnet til café/restaurant
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage