arrow_upward

1 kontorlokale: Vissenbjerg

Denne liste er baseret på ledige kontorlokaler til leje i Vissenbjerg. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på det kontor du leder efter. Klik på kontorer i listen for...Læs mere

Opret en søgeagent

Lad din virksomhed vækste i Vissenbjerg

Vest for Odense og med en central beliggenhed på Fyn ligger Vissenbjerg. Placeret lige ved den fynske motorvej er Vissenbjerg af mange årsager en helt oplagt beliggenhed for virksomhedsdrivende; priserne for leje og køb er lave, byen ligger bogstavelig talt midt i landet og tillader nem transport til alle landets hjørner, og så er der gode muligheder for at finde det helt perfekte kontor. Læs med her og bliv meget klogere på, hvorfor lige præcis Vissenbjerg meget vel kunne blive adressen på dit nye kontor.

Hvorfor Vissenbjerg?

Når man driver virksomhed, er det vigtigt, at man ligger på en placering, som folk let kan komme til og fra, ligesom det ofte også er en god idé for dig at kunne tage på kundebesøg uden at skulle sætte alt muligt i værk. Når man alligevel er på Fyn, hvorfor så ikke vælge Odense som beliggenhed til sit kontor, tænker du måske. Det er der særligt to rigtig gode grunde til. Den ene er prisen. Du får alt til meget billigere penge i Vissenbjerg af den ene årsag, at adressen ikke er Odense. På den måde får du mulighed for at bruge dine hårdt tjente penge på andre poster end husleje, hvilket for mange er en kærkommen mulighed. Den anden grund er den gode plads, der er i Vissenbjerg kontra i Odense. Er du eksempelvis en del af en mellemstor eller større virksomhed, giver det derfor rigtig god mening at sætte teltpælene i udenfor en større by, simpelthen fordi der er mere plads at brede sig på.

En anden betydelig fordel ved Vissenbjerg, som på bedste vis komplimenterer de netop nævnte, er, at der i Vissenbjerg ligger et konferencehotel. Du har altså mulighed for lige i nærmiljøet at invitere et større antal kunder på besøg på samme tid og give dem en oplevelse ud over det sædvanlige.

Kontorer i Vissenbjerg

Der er mange forskellige muligheder for at finde det helt rigtige kontor i Vissenbjerg, og kort fortalt er der noget for enhver smag. Alt lige fra mindre kontorlokaler til store kontorbygninger med flere etager og plads – både lager- og opbevaringsplads, hvilket i mange virksomheder er guld værd.

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage