arrow_upward

1 kontorlokale: Langeskov

Denne liste er baseret på ledige kontorlokaler til leje i Langeskov. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på det kontor du leder efter. Klik på kontorer i listen for...Læs mere

Opret en søgeagent

Kom langt med kontor i Langeskov

Omtrent halvvejs mellem Nyborg og Odense på Fyn finder du Langeskov, og selvom Langeskov er én af de mindre kendte fynske byer, bør man altså ikke overse den, hvis man er på udkig efter et fordelagtigt sted til sit nye virksomhedskontor. Her har du nemlig en helt optimal placering i forhold til at nå ud til alle grene af det danske land, og ovenikøbet får du kontorer – både leje og eje – til yderst rimelige priser. Læs med her og bliv meget klogere på, hvorfor lige præcis Langeskov er et oplagt sted til din virksomhed.

Langeskov – derfor

Kort sagt kan man beskrive Langeskov som en fynsk stationsby med godt 4000 indbyggere med rigtig gode transportmuligheder i alle retninger. Byen er naturligvis meget mere end det, og her skal vi se lidt på, hvad det egentlig er, Langeskov kan.

Ikke langt fra byen ligger Fyns ubestridte centrum, nemlig Odense, og alene det giver naturligvis en masse muligheder. Det faktum, at du alligevel er trukket væk fra den større by, gør, at du får mere plads til færre penge. Langeskov ligger lige ved den fynske motorvej, og ligegyldigt hvor du skal hen, kræver det ikke ret meget. Ud over motorvejen er der også færgeforbindelser fra Fyn til henholdsvis Sønderjylland og Lolland, hvorfra du let og hurtigt står i Tyskland. Denne fleksibilitet og tilgængelighed er guld værd for langt de fleste virksomheder.

Odense og dermed også Langeskov er ligeledes et mekka for pendlere, idet man som nævnt er beliggende lige midt i det hele og med let adgang til de fleste større, danske byer. Omvendt er byen også nem at komme til, så der er mulighed for at have ansatte og kunder i det meste af landet, uden det bliver til gene for dem.

Kontorerne

Et af de punkter, hvorpå Langeskov slår Odense med flere længder, er pladsen og vidderne, som du får i Langeskov. Der ér unægtelig flere om buddet i Odense i alle henseender, og netop derfor giver det så god mening at rykke lidt væk. Her i Langeskov er der alle muligheder, når det kommer til kontorer. Små, mindre, større og meget store kontorer – der er alle muligheder.

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage