arrow_upward

0 kontorlokaler: Faaborg

Denne liste er baseret på ledige kontorlokaler til leje i Faaborg. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på det kontor du leder efter. Klik på kontorer i listen for...Læs mere

Opret en søgeagent

Fuldt overblik

Bestil information

Free and noncommittal

Kontakt udlejer

Find kontor i Faaborg

Er du på udkig efter en beliggenhed til dit kontor, som kan det hele? En beliggenhed, som du ikke betaler ret meget for, men hvorfra du kan komme rundt til alle hjørner af Kongeriget Danmark? En beliggenhed med mange muligheder for at finde det bedste kontor? Hvis ja, bør du læse med her, hvor du har mulighed for at blive meget klogere på, hvad Faaborg kan, og hvorfor Faaborg er den oplagte placering til dit og din virksomheds nye kontor.

Hvorfor Faaborg?

Faaborg ligger på den sydvestlige del af Fyn, og selv på Fyn, som i sig selv er noget af det mest centrale i landet, udmærker Faaborg sig. På land er motorvejs- og togforbindelserne rigtig gode, og derudover kommer de mange færgeforbindelser, der forbinder den sydlige del af Fyn med resten af landet. Alsfærgen tager dig let og hurtigt til Als og Sønderborg, og fra Svendborg kan du hurtigt kommer til Langeland og herfra videre til Lolland. Der er altså ikke mange steder i landet, hvor du får en lignende beliggenhed, der er så central og tilgængelig, hvor priserne samtidig er så lave og rimelige, som de er her i Faaborg.

For priserne ér lave, og det er igen en ting, som skal fremhæves ved Faaborg, og især som virksomhedsdrivende sætter man pris på at spare penge på poster som husleje – det betyder nemlig, at man kan lægge flere penge andre vigtige steder.

Kontorerne i byen

Her i Faaborg er der muligheder for alle, og selv den mest kræsne kontorjæger finder noget her, som falder i smag. Byen byder både på kontorkollektiver, hvor fællesskabet vægtes højt, og hvor man arbejder side om side med andre erhvervsdrivende, som garanteret kan fungere som gode sparringspartnere. Er du på udkig efter noget større med mere plads og flere muligheder, som du selv sætter rammerne for, er der også mange kontorer med et stort antal kvadratmeter, plads til mange mennesker og i nogle tilfælde endda med lagerplads.

En af de absolut bedste fordele ved at have kontor et sted som Faaborg er den plads, som omgiver langt de fleste lejemål samt kontorer til salg. I de større byer er der flere om buddet, men for dem, som opdager fordelene ved de mindre byer, venter der rigtig mange gode ting.

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage