arrow_upward

1 kontorlokale: Ringe

Denne liste er baseret på ledige kontorlokaler til leje i Ringe. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på det kontor du leder efter. Klik på kontorer i listen for...Læs mere

Opret en søgeagent

Kontor i Ringe – derfor

Ringe er en by på Midtfyn, og det er ikke sikkert, du har hørt om byen før. Det vil vi imidlertid gerne gøre noget ved, for byen har utrolig meget at byde på – særligt for erhvervsdrivende på udkig efter kontorfaciliteter – og det vil slet og ret være uklogt ikke at tage byen med i beslutningen om, hvor dit nye kontor skal ligge. Læs med her og bliv meget klogere på, hvorfor det lige præcis er Ringe, du skal vælge som kontorbeliggenhed, og hvad byen kan.

Det kan Ringe

Først og fremmest er Ringe meget let at komme til og fra, uanset hvilket transportmiddel du foretrækker, og uanset hvor du skal hen. Er dit firma af en sådan art, at du har jævnlig, måske endda daglig, kundekontakt, og står pleje af kunderelationerne højt på din prioriteringsliste, er du simpelthen nødt til at overveje at få kontor i Ringe. Før du ser dig om, kan du være i Jylland, på Sjælland, i Sønderborg, på Lolland eller måske endda helt i Tyskland, hvortil der også er rigtig gode forbindelser. Ringe er kort sagt en tilgængelig og fleksibel beliggenhed.

Dernæst kommer det faktum, at det er rigtig billigt at have kontor i Ringe, uanset om du køber eller lejer. Rykker du blot lidt nordpå til Odense eller områderne omkring, stiger priserne med raketfart, hvorfor en lidt mere afsidesliggende by som Ringe altså er helt oplagt.

En anden fordel ved at drive kontor fra en mindre by er, at fællesskabet vægtes højt. Man kommer hinanden ved og hjælper hinanden, og i mange tilfælde er det guld værd.

Kontorerne i byen

Når det kommer til de konkrete kontormuligheder, der er i Ringe, er der et godt miks mellem både store og små kontorer, egne kontorer og kontorer i kontorfællesskaber eller -hoteller samt historiske bygninger og moderne byggerier som de fysiske rammer. Det er altså ikke svært at regne ud, at valgmulighederne er store, og selv den mest kræsne kontorjæger har for vane at kunne finde noget passende her.

Igen skal priserne i området nævnes. De er tilpas lave og favorable til, at langt de fleste erhvervsdrivende kan få deres drømmekontor her i Ringe helt uden at gå på kompromis med hverken størrelse eller stand.

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage