arrow_upward

3 kontorlokaler: Kruså

Denne liste er baseret på ledige kontorlokaler til leje i Kruså. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på det kontor du leder efter. Klik på kontorer i listen for...Læs mere

Opret en søgeagent

Lej kontor i Kruså

Kruså er en by i Sønderjylland, som hører til Aabenraa Kommune i Region Syddanmark. Kruså har en stor diversitet af kontormuligheder, hvilket er med til at gøre byen til en attraktiv destination for erhvervsdrivende rundt omkring i landet.

Charmerende kontorlokaler i Kruså

I Kruså er der en bred vifte af forskellige kontorlokaler, så både store og små virksomheder kan bosætte sig i byen. Dette er med til at skabe en god erhvervsmæssig kultur i Kruså, da den store diversitet af virksomheder giver udefrakommende erhvervsdrivende mod på at tage til byen. På Aabenraavej i Kruså er der flere gode kontormuligheder for erhvervsdrivende, der ønsker mindre kontorlokaler. Der er derfor ideelle kontorforhold til den mindre eller mellemstore virksomhed, der ønsker at bo i flotte kontorlokaler i et hyggeligt område. Det er typisk større bygninger, hvor der kan lejes mindre kontorfaciliteter, så erhvervsdrivende kan se frem til at bo side om side med andre virksomheder. Dette er blandt mange erhvervsdrivende i mindre eller mellemstore virksomheder en af de positive sider ved at være en virksomhed af den mindre størrelse. Det giver nemlig muligheden for at arbejde i samme bygning med andre erhvervsdrivende, der kan have et helt andet erhverv og andre drømme i erhvervslivet. Det er en gylden mulighed for at dele gode råd og erfaringer med hinanden, og dette kan formentlig ske i den fælles kantine, som typisk er tilknyttet disse steder. Herudover vil der ofte være gode parkeringsforhold ved disse kontorbygninger, og desuden er det nemt at komme til og fra motorvejen. Dette er vigtigt for erhvervsdrivende, der ønsker at rekruttere medarbejdere fra de omkringliggende byer eller blot ønsker at have forretningsforbindelser til byerne i området.

Kontorlokaler tæt på den tyske grænse

Erhvervsdrivende, der ønsker at have kontorlokaler i Kruså, kan også have et ønske om at have en tæt forbindelse til Tyskland og det enorme marked, der er på den anden side af grænsen. Kruså er placeret ganske tæt på den tyske grænse, så derfor er det en oplagt mulighed for virksomheder, der ønsker at komme ind på det tyske marked. Placeringen hjælper med at skabe flere forretningsforbindelser med de tyske erhvervsdrivende. Det kan også være en rigtig stor fordel for store danske virksomheder, der allerede har afdelinger i Tyskland. De kan dermed benytte sig af de mange store kontormuligheder i Kruså for at skabe en base i Danmark, men samtidig være i nærheden af de tyske afdelinger.

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage