arrow_upward

1 kontorlokale: Rødding

Denne liste er baseret på ledige kontorlokaler til leje i Rødding. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på det kontor du leder efter. Klik på kontorer i listen for...Læs mere

Opret en søgeagent

Lej kontor i Rødding

Rødding er en by i det nordlige Sønderjylland, som hører til Vejen Kommune i Region Syddanmark. Her er der en lang række forskellige kontormuligheder, hvilket er med til at gøre Rødding til en yderst attraktiv by at drive erhverv i.

Kontorlokaler i flere størrelser

I Rødding er der en stor diversitet af kontorlokaler, og det er der allerede flere erhvervsdrivende, som har udnyttet. På Østergade er der flere muligheder for at leje kontorer i forskellige størrelser alt efter virksomhedens behov. Her kan der findes nyere og ældre bygninger, der har forskellige kontormuligheder. I de store kontorlokaler, der hører til de større bygninger i Rødding, vil der ofte være tilknyttet lagermuligheder til kontorerne. Det kan være afgørende for flere virksomheder, at det er muligt at kunne opbevare kontorudstyr eller produkter tæt på kontoret. IT-virksomheder har typisk meget IT-udstyr, der bruges i dagligdagen på kontoret, hvor et lagerlokale vil kunne holde styr på det hele, så udstyret ikke kommer til at ligge rundt omkring på kontoret. Der er også gerne enten køkken eller kantine, der kan samle virksomhedens medarbejdere i pauserne. Dette er godt for virksomheden, da det skaber sammenhold, når de ansatte vælger at holde deres pauser sammen. Kontorlokalerne i Rødding kan derfor være ganske fordelagtige med deres store kontorer i bygninger, der kan byde på andet end blot kontorlokaler. Mødelokaler hører også gerne med i bygningerne, hvor der kan lejes kontorer, og disse har tit fri afbenyttelse, hvis man er lejer i bygningen.

Diversitet i kontordesign

Parkeringsmulighederne ved kontorlokalerne i Rødding er også gode, da der typisk vil være tilknyttet egen parkeringsplads ved størstedelen af de store kontorlokaler i byen. Flere af disse kontorer har beliggenhed ved Hovedgaden i Rødding, som er et eftertragtet sted for erhvervsdrivende at leje kontorlokaler. Det er tæt på Rødding Centret, som hver dag har en masse besøgende, og som derfor også betragtes som hjertet af byen. Her er der også flere mindre kontormuligheder, som er ideelle til den lille eller mellemstore virksomhed, der ønsker en central placering og ikke har behov for så meget plads. Her er der bygninger, hvor flere forskellige erhvervsdrivende har deres daglige gang. Dette er med til at skabe et dynamisk miljø, da virksomheder med forskellige erhverv arbejder side om side hver dag. Kontorlokalerne kan ofte designes alt efter den erhvervsdrivendes behov, og lokalerne bliver gerne brugt til forskellige erhverv. Kontorlokalerne kan derfor tidligere have været butikslokaler.

star
star
star
star
star
0.0 ud af 5 / 0 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
Velegnet til café/restaurant
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage