arrow_upward

4 kontorlokaler: Give

Denne liste er baseret på ledige kontorlokaler til leje i Give. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på det kontor du leder efter. Klik på kontorer i listen for...Læs mere

Opret en søgeagent

Lej kontor i Give

Give er en by i Sydjylland, der ligger i Vejle Kommune i Region Syddanmark. Give har mange forskellige kontormuligheder, som flere virksomheder allerede benytter sig godt af. Dette har været med til at gøre byen til et populært sted for erhvervsdrivende at drive deres erhverv.

Attraktive kontorlokaler i Give

I Give kan der findes en bred vifte af forskellige kontorlokaler, og de er fordelt på forskellige områder. Her er der kontorfaciliteter til erhvervsdrivende, der ønsker at tage hele virksomheden med sig, men også helt ned til enkeltmandsvirksomheden, som blot ønsker et enkelt kontor. På Allegade kan der både findes både store og små kontorlokaler i forskellige bygninger, som har deres helt eget arkitektur. Her vil det ofte være muligt at komme med ændringer til indretningen af kontorlokalerne, så virksomheden kan give sit eget præg på, hvordan kontorernes udtryk skal være i forhold til virksomhedens image. Give Station hører også til dette område, som dagligt bliver brugt af en stor del af Gives indbyggere og personer, der kommer til byen udefra. Disse kontorlokaler omkring Give Station er yderst populære blandt erhvervsdrivende, der benytter sig af Stationen. Denne beliggenhed gør det ganske nemt at benytte togene og dermed komme rundt i landet. Virksomheder, der har rejsende ansatte, har derfor en gylden mulighed for at rekruttere til mange medarbejdere fra de omkringliggende byer med denne gode placering af kontorlokaler. Derudover kan virksomheder også benytte kontorernes beliggenhed til at brande virksomheden, da der er mange mennesker i dette område dagligt.

Store kontorfaciliteter i Give

Er det derimod et ønske om at leje kontorlokaler i den større størrelse, så skal man typisk lidt væk fra centrum af Give. Her er der blandt andet område ved Vesterlundvej, hvor der er flere gode muligheder for at leje kontorlokaler, der kan rumme store virksomheder. I disse kontorlokaler vil der typisk være tilknyttet en parkeringsplads til de erhvervsdrivende, der har lejet sig ind i kontorerne. Er det ikke tilfældet, så er der flere gode parkeringsmuligheder i Give, som kan lejes over længere tid. Kontorlokaler i denne størrelse i Give har ofte også enten et køkken eller en kantine i bygningen, så virksomhedens ansatte kan nyde deres pauser sammen. Flere af bygningerne i Give har også kontorlokaler, hvor der er mulighed for at leje sig ind i etager. Her vil der også være en god håndfuld mødelokaler, som typisk kan bruge kontorernes lejere ganske omkostningsfrit.

star
star
star
star
star
0.0 ud af 5 / 0 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
Velegnet til café/restaurant
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage