arrow_upward

7 kontorlokaler: Ikast

Denne liste er baseret på ledige kontorlokaler til leje i Ikast. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på det kontor du leder efter. Klik på kontorer i listen for...Læs mere

Opret en søgeagent

Iværksætterånd, initiativ og virkelyst har gennem hele Ikast-Brandes historie præget området. Der har været udfordringer, nytænkning og tilpasninger, og Ikast-Brande har en spændende historie, som blandt andet kan berette om alle de muligheder og vanskeligheder, som den midtjyske muld har budt på. Det begyndte med tørvegravning og brunkul, så indledtes det – skulle det senere vise sig – meget lukrative tekstileventyr og i dag har flere succesfulde internationale virksomheder hovedsæde i Ikast-Brande-området.

Infrastrukturen i Ikast har betydning for, hvor nemt du og dine ansatte kommer til og fra dit eller jeres kontor i Ikast, og kan have indflydelse på fx kundebesøg og varelevering. Men infrastrukturen er god i Ikast-Brande-området både i forhold til motorvejsnettet og offentlig transport. Her kan du fx køre gratis med bussen, og det er bare en snert af den effektive og veludbyggede infrastruktur i kommunen, der ligger meget tæt på motorvejsnettet, og tilbyder regelmæssig bus- og togtrafik. Derfor er Ikast et oplagt sted at søge efter kontorlokaler til din kommende virksomhed. Følger du linket finder du information og øvrige links vedrørende den kollektive trafik, herunder om tog, bus og taxa i Ikast-Brande Kommune. Du finder også hurtigt og nemt køreplaner, links til de to lufthavne i Karup og Billund samt andre transportmuligheder i Ikast-Brande Kommune.

Med kontorer beliggende i Ikast er du tæt på attraktive natur- og kulturoplevelser, og du har rigtig udmærkede indkøbsmuligheder samt en effektiv kollektiv trafik. Det er forhold, der blandt andet har indflydelse på profileringen af din virksomhed, ligesom de kontorer, hvorfra din virksomhed drives er en anden afgørende faktor. Der er flere ting at være opmærksom på, når du skal vælge kontorer i Ikast, da dine kontorer er foretagenets ansigt udadtil, og dermed også kan være med til at styrke virksomhedens image. Blandt andet derfor er det værd at overveje, om de valgte kontorlokaler sender det signal, du ønsker. Der skal være harmoni mellem dit brand og kontorernes beliggenhed, størrelse og interiør, ligesom kontorernes placering og beskaffenhed har betydning for rekruttering og medarbejdertrivsel, og derfor indirekte indflydelse på produktiviteten i din virksomhed. Kontorlokaler i kommunen fordeler sig blandt andet på Højris Allé, i Nygade og på Strøget i Ikast midtby. Dine kontorlokaler bør naturligvis være indrettet, så de svarer til din virksomheds behov i forhold til funktioner og arbejdsgange. Og så skal kontorerne naturligvis være velfungerende og de tekniske installationer i orden, så driften ikke forstyrres. Se ledige kontorlejemål i Ikast på Lokalebasen. Ikast kan byde på shopping i alle afskygninger og for alle sanser og interesser – her en oversigt over shoppingmuligheder i Ikast-Brande Kommune. Ikast har en række velassorterede dagligvarebutikker og små specialbutikker fx inden for kategorierne brugskunst og dansk kunsthåndværk, lækkert tøj, smykker, smarte sko, bøger og litteratur, kreative projekter, daglige fornødenheder og meget, meget mere. Her finder du information om fødevarebutikker i Ikast-Brande området. I de mindre landsbyer vil du også kunne finde købmænd og kiosker med dagligvarer.

Når du søger efter kontorer i Ikast-Brande på Lokalebasen, så får du oplyst, om der er tilknyttet parkeringspladser til kontorlokalerne, eller om der er mulighed for tilkøb eller leje af parkeringspladser tæt på de valgte kontorer. Men står valget på kontorlokaler i Ikast-Brande Kommune, kan det også være interessant at vide noget om de overordnede parkeringsforhold i området i forhold til besøgende kunder, leverandører og eventuelt personaleparkering og varelevering. Og der er udmærkede parkeringsmuligheder i både Ikast og Brande. På kortet over parkeringsmulighederne i Ikast får du et hurtigt overblik over byens parkeringspladser.

star
star
star
star
star
4.5 ud af 5 / 2 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
Velegnet til café/restaurant
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage