arrow_upward

Ikast

Denne liste er baseret på ledige kontorlokaler til leje i Ikast. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på det kontor du leder efter. Klik på kontorer i listen for...Læs mere

Opret en søgeagent

Iværksætterånd, initiativ og virkelyst har gennem hele Ikast-Brandes historie præget området. Der har været udfordringer, nytænkning og tilpasninger, og Ikast-Brande har en spændende historie, som blandt andet kan berette om alle de muligheder og vanskeligheder, som den midtjyske muld har budt på. Det begyndte med tørvegravning og brunkul, så indledtes det – skulle det senere vise sig – meget lukrative tekstileventyr og i dag har flere succesfulde internationale virksomheder hovedsæde i Ikast-Brande-området.

Infrastrukturen i Ikast har betydning for, hvor nemt du og dine ansatte kommer til og fra dit eller jeres kontor i Ikast, og kan have indflydelse på fx kundebesøg og varelevering. Men infrastrukturen er god i Ikast-Brande-området både i forhold til motorvejsnettet og offentlig transport. Her kan du fx køre gratis med bussen, og det er bare en snert af den effektive og veludbyggede infrastruktur i kommunen, der ligger meget tæt på motorvejsnettet, og tilbyder regelmæssig bus- og togtrafik. Derfor er Ikast et oplagt sted at søge efter kontorlokaler til din kommende virksomhed. Følger du linket finder du information og øvrige links vedrørende den kollektive trafik, herunder om tog, bus og taxa i Ikast-Brande Kommune. Du finder også hurtigt og nemt køreplaner, links til de to lufthavne i Karup og Billund samt andre transportmuligheder i Ikast-Brande Kommune.

Med kontorer beliggende i Ikast er du tæt på attraktive natur- og kulturoplevelser, og du har rigtig udmærkede indkøbsmuligheder samt en effektiv kollektiv trafik. Det er forhold, der blandt andet har indflydelse på profileringen af din virksomhed, ligesom de kontorer, hvorfra din virksomhed drives er en anden afgørende faktor. Der er flere ting at være opmærksom på, når du skal vælge kontorer i Ikast, da dine kontorer er foretagenets ansigt udadtil, og dermed også kan være med til at styrke virksomhedens image. Blandt andet derfor er det værd at overveje, om de valgte kontorlokaler sender det signal, du ønsker. Der skal være harmoni mellem dit brand og kontorernes beliggenhed, størrelse og interiør, ligesom kontorernes placering og beskaffenhed har betydning for rekruttering og medarbejdertrivsel, og derfor indirekte indflydelse på produktiviteten i din virksomhed. Kontorlokaler i kommunen fordeler sig blandt andet på Højris Allé, i Nygade og på Strøget i Ikast midtby. Dine kontorlokaler bør naturligvis være indrettet, så de svarer til din virksomheds behov i forhold til funktioner og arbejdsgange. Og så skal kontorerne naturligvis være velfungerende og de tekniske installationer i orden, så driften ikke forstyrres. Se ledige kontorlejemål i Ikast på Lokalebasen. Ikast kan byde på shopping i alle afskygninger og for alle sanser og interesser – her en oversigt over shoppingmuligheder i Ikast-Brande Kommune. Ikast har en række velassorterede dagligvarebutikker og små specialbutikker fx inden for kategorierne brugskunst og dansk kunsthåndværk, lækkert tøj, smykker, smarte sko, bøger og litteratur, kreative projekter, daglige fornødenheder og meget, meget mere. Her finder du information om fødevarebutikker i Ikast-Brande området. I de mindre landsbyer vil du også kunne finde købmænd og kiosker med dagligvarer.

Når du søger efter kontorer i Ikast-Brande på Lokalebasen, så får du oplyst, om der er tilknyttet parkeringspladser til kontorlokalerne, eller om der er mulighed for tilkøb eller leje af parkeringspladser tæt på de valgte kontorer. Men står valget på kontorlokaler i Ikast-Brande Kommune, kan det også være interessant at vide noget om de overordnede parkeringsforhold i området i forhold til besøgende kunder, leverandører og eventuelt personaleparkering og varelevering. Og der er udmærkede parkeringsmuligheder i både Ikast og Brande. På kortet over parkeringsmulighederne i Ikast får du et hurtigt overblik over byens parkeringspladser.

Læs mere om Ikast på WikiEstate
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
Vis antal