arrow_upward

Denne liste er baseret på ledige kontorlokaler til leje i Struer. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på det kontor du leder efter. Klik på kontorer i listen for...Læs mere

Opret en søgeagent

Struer: Lydens by – men også så meget mere!

Struer er kendt for at være hjemsted for elektronikvirksomheden Bang & Olufsen, der har stor kendskabsgrad i både ind- og udland. Struer Kommune markedsfører byen som "lydens by", og det skyldes blandt andet, at virksomheden beskæftiger omkring en femtedel af alle byens indbyggere. Struer har dog en masse andet end lyd at byde på, for med sine 10.375 indbyggere har byen en fin størrelse til at drive andre former for erhverv i.

Kontor i Struer

Struer er beliggende i det nordlige Vestjylland, og den er hovedby i Struer Kommune. Med et kontor i Struer placerer du dig derfor strategisk smart i forhold til at drive erhverv i denne del af landet. Fra dit kontor i Struer kan du inden for en time i bil nå til andre større byer i Midt- og Vestjylland, såsom Holstebro, Lemvig, Ringkøbing, Herning, Ikast, Viborg, Thisted og Skive.

I Struer er 53% af befolkningen 20-64-årige (2016), og den gennemsnitlige indkomst pr. indbygger er 270.404 (2014) om året. I Struer Kommune er andelen af beskæftigede 20-64-årige 73%, hvilket er tilsvarende landsgennemsnittet. Antallet af arbejdspladser er 8.817, hvoraf 6.251 udgøres af private, og det svarer til et antal af arbejdspladser pr. 100 indbyggere i alderen 20-64 på 76 (2013).

Erhvervsstrukturen i Stuer Kommune fordeler sig således, at de tre største erhvervsområder vedrører henholdsvis handel og transport (28%), industri, råstofindvinding og forsyningsvirksomhed (19%) og erhvervsservice (15%).

Erhvervsstrategi 2021

I juni 2017 vedtog byrådet i Struer Kommune en såkaldt Erhvervsstrategi 2021, som beskæftiger sig med vækst og udvikling i et erhvervsperspektiv i Struer Kommune. Erhvervsstrategien fokuserer blandt andet på styrkepositioner og vækstpotentialer som det centrale element i at skabe udvikling, øge antallet af arbejdspladser og generere positiv omtale af Struer og Struer Kommune.

Struer Kommune arbejder med denne erhvervsstrategi på at opnå de fælles målsætninger, der er defineret i strategien. Den har til sinde at fastholde iværksætterånden og det store fokus på innovation, som Struer er kendt for, ved at udpege retninger og igangsætte konkrete initiativer for, hvordan der kan skabes vækst og udvikling blandt virksomhederne i Struer Kommune i fremtiden. Med et kontor i Struer vælger du altså en placering, hvor du vil kunne mærke det store fokus på erhverv og vækst.

star
star
star
star
star
4.0 ud af 5 / 1 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage