arrow_upward

Struer

Denne liste er baseret på ledige kontorlokaler til leje i Struer. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på det kontor du leder efter. Klik på kontorer i listen for...Læs mere

Struer: Lydens by – men også så meget mere!

Struer er kendt for at være hjemsted for elektronikvirksomheden Bang & Olufsen, der har stor kendskabsgrad i både ind- og udland. Struer Kommune markedsfører byen som "lydens by", og det skyldes blandt andet, at virksomheden beskæftiger omkring en femtedel af alle byens indbyggere. Struer har dog en masse andet end lyd at byde på, for med sine 10.375 indbyggere har byen en fin størrelse til at drive andre former for erhverv i.

Kontor i Struer

Struer er beliggende i det nordlige Vestjylland, og den er hovedby i Struer Kommune. Med et kontor i Struer placerer du dig derfor strategisk smart i forhold til at drive erhverv i denne del af landet. Fra dit kontor i Struer kan du inden for en time i bil nå til andre større byer i Midt- og Vestjylland, såsom Holstebro, Lemvig, Ringkøbing, Herning, Ikast, Viborg, Thisted og Skive.

I Struer er 53% af befolkningen 20-64-årige (2016), og den gennemsnitlige indkomst pr. indbygger er 270.404 (2014) om året. I Struer Kommune er andelen af beskæftigede 20-64-årige 73%, hvilket er tilsvarende landsgennemsnittet. Antallet af arbejdspladser er 8.817, hvoraf 6.251 udgøres af private, og det svarer til et antal af arbejdspladser pr. 100 indbyggere i alderen 20-64 på 76 (2013).

Erhvervsstrukturen i Stuer Kommune fordeler sig således, at de tre største erhvervsområder vedrører henholdsvis handel og transport (28%), industri, råstofindvinding og forsyningsvirksomhed (19%) og erhvervsservice (15%).

Erhvervsstrategi 2021

I juni 2017 vedtog byrådet i Struer Kommune en såkaldt Erhvervsstrategi 2021, som beskæftiger sig med vækst og udvikling i et erhvervsperspektiv i Struer Kommune. Erhvervsstrategien fokuserer blandt andet på styrkepositioner og vækstpotentialer som det centrale element i at skabe udvikling, øge antallet af arbejdspladser og generere positiv omtale af Struer og Struer Kommune.

Struer Kommune arbejder med denne erhvervsstrategi på at opnå de fælles målsætninger, der er defineret i strategien. Den har til sinde at fastholde iværksætterånden og det store fokus på innovation, som Struer er kendt for, ved at udpege retninger og igangsætte konkrete initiativer for, hvordan der kan skabes vækst og udvikling blandt virksomhederne i Struer Kommune i fremtiden. Med et kontor i Struer vælger du altså en placering, hvor du vil kunne mærke det store fokus på erhverv og vækst.

Din søgning gav ingen resultater