arrow_upward

Denne liste er baseret på ledige kontorlokaler til leje i Skive. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på det kontor du leder efter. Klik på kontorer i listen for...Læs mere

Opret en søgeagent

Find attraktive lokaler til kontor – Skive giver mange muligheder 

I Midtjylland finder du en yderst charmerende by, der har den helt rette placering til lokaler til kontor – Skive arbejder konstant på at få skabt mere vækst i byen, og herudover arbejder byen på at skabe mange muligheder for områdets virksomheder. Skive ligger placeret nær Limfjorden, og byen byder på en god infrastruktur, i og med at den ligger på strækningen lige mellem Struer og Viborg. Det betyder, at der er rigtig gode muligheder for at komme hurtigt til og fra byen med offentlig transport, hvilket er noget, der uden tvivl vil komme dine medarbejdere og kunder til gode.

Ideel placering til kontor – Skive er en midtjysk by i vækst

Leder du efter attraktive lokaler til leje til kontor, har Skive således en helt ideel placering. Byen er den nordligste kødstad i Region Midtjylland, og herudover ligger den tæt på flere større danske byer såsom Viborg, Nykøbing Mors, Struer, Holstebro, Hobro og Herning. Skive er uden tvivl en by i udvikling, hvilket blandt andet kan ses i forhold til befolkningstallet, der er stødt stigende. Det er netop dette, der gør, at byen har en ideel placering, når det kommer til kontor – Skive er en by i rivende udvikling, og der er derfor tale om en attraktiv by for alle slags danske virksomheder.

Få skabt de bedst mulige betingelser som virksomhed

Skive er generelt en by med store visioner, der arbejder målrettet på at få skabt mere vækst i byen. Herudover indgår Skive Kommune i et tæt samarbejde med andre erhvervscentre og uddannelsesinstitutioner i byen om at nå deres mål om at udvikle egnen, især inden for erhvervslivet. Det betyder, at kommunen tilbyder forskellige services, der er med til at fremme virksomhederne i området, og byen formår således at skabe de bedst mulige betingelser for, at man som virksomhed i Skive kan vokse. Disse mål arbejdes der således på, på tværs af forskellige forvaltninger og afdelinger, og det er netop dette, der gør, at Skive er et attraktivt sted. 

Midtjysk by der gør meget for erhvervslivet 

Byen er således et utroligt attraktivt sted at finde lokaler til leje til kontor – Skive ligger tæt på flere af de større jyske byer, og herudover er der tale om en by, der formår at gøre meget for erhvervslivet i byen. Byen har ydermere en god infrastruktur, hvorfor kollegaer, kunder og andre interessenter nemt vil kunne både til og fra de nye kontorer, og herudover er der generelt tale om en by i udvikling og med et tæt samarbejde internt. 

star
star
star
star
star
4.0 ud af 5 / 1 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage