arrow_upward

1 kontorlokale: Solbjerg

Denne liste er baseret på ledige kontorlokaler til leje i Solbjerg. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på det kontor du leder efter. Klik på kontorer i listen for...Læs mere

Opret en søgeagent

Få overskud med kontor i Solbjerg

15 kilometer sydvest for Aarhus ligger Solbjerg, og en helt oplagt pun vil være, at solen altid skinner i Solbjerg. Men det gør den faktisk – i hvert fald på virksomhedsdrivende, som vælger byen som placering for deres kontorer. Der er nemlig rigtig mange ting her i byen, som kommer virksomhedsdrivende til gode, og læser du videre her, vil vi fremlægge nogle af de allerbedste. Solbjerg kunne meget vel vise sig at være det helt perfekte sted for dig og din virksomhed.

Byen

I de mindre byer syd for Aarhus er kendetegnet ofte et stærkt lokalsamfund med stor interesse for hinanden, og sådan forholder det sig også i Solbjerg. I Solbjerg går man op i, om naboen – uanset om det er privat eller erhverv – trives, og dette sikkerhedsnet er guld værd for alle, som ønsker at opbygge en sund virksomhed.

Derudover er transportforbindelserne samt den generelle infrastruktur i byen helt i top. Uanset om du foretrækker at rejse med bil, bus eller tog, er der gode og mange muligheder hele døgnet, og derudover skal det fremhæves, hvor tæt på Aarhus – og dermed et utal af muligheder – byen ligger.

Kontorerne

En helt åbenbar fordel ved Solbjerg er byens mange forskellige kontortyper. Der er kort sagt noget for enhver smag, og selv de mest kræsne kontorsøgende kan finde det, de søger og ønsker, her. Driver du eksempelvis en mindre virksomhed, måske en enkeltmandsvirksomhed, hvor du ikke har behov for meget mere end et skrivebord og nogle generelle kontorfaciliteter, kunne et kontorhotel eller -fællesskab meget vel være det rigtige for dig. Har du derimod brug for plads til både ansatte og varer af en given art, byder byen også på store kontorbygninger, hvor du og din virksomhed har plads til at vokse.

Priserne

Og nu til det allerbedste: Priserne. Idet du ligger 15 kilometer fra Aarhus, slipper du også for at betale for en adresse i det dyre postnummer. Her i Solbjerg betaler du ikke for mere, end du får, og det gør, at priserne for henholdsvis køb og leje af kontorer er markant lavere, end de er i Aarhus. Denne månedlige besparelse tillader dig at bruge pengene på andre og mindst ligeså vigtige poster, og hvem synes ikke godt om at have flere penge mellem hænderne?

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage