arrow_upward

7 kontorlokaler: Hasselager

Denne liste er baseret på ledige kontorlokaler til leje i Hasselager. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på det kontor du leder efter. Klik på kontorer i listen for...Læs mere

Opret en søgeagent

Kontor i Hasselager

Hasselager ligger 8 kilometer sydvest for Aarhus centrum, og er du på udkig efter et helt oplagt sted til dit nye kontor, kunne Hasselager meget vel være stedet, du leder efter. Her får du enormt kort afstand ind til landets andenstørste by, du får gode transportforbindelser, som kan tage dig i alle retninger, og du får rimelige priser, som giver dig rum til at prioritere andre ting i din virksomheds budget. Læs med her, hvor vi har samlet de bedste grunde til, hvorfor Hasselager er et oplagt sted til virksomhedskontorer.

Hasselager-området

I Aarhus' nærmeste forstæder er der rift om pladsen, og er du lun på området, er det ikke betænkningstid, du har mest af. Mange er nemlig glade for byen, og det er der mange gode grunde til. En af grundene er den korte afstand til Aarhus centrum, hvori der er utallige muligheder, som virksomhedsdrivende kan gøre brug af i deres hverdag. Den nære beliggenhed til storbyen øger også genkendelsen af dit kontors beliggenhed, hvilket altid – i hvert fald når storbyen er et godt sted – er en fordel for din virksomhed.

Transportforbindelserne til og fra byen er en anden af de ting, man bider mærke i. Infrastrukturen er helt eminent, og uanset om du foretrækker bus, bil, tog eller fly, er det hele tæt på. Du har således alle muligheder for at invitere kunder på besøg i din virksomhed, ligesom du også let kan tage på besøg hos dem.

Kontorerne

I Hasselager er kontorerne som regel i rigtig, rigtig god kvalitet, hvilket naturligvis også bidrager til det samlede, gode ry, som byen har. Der er alt lige fra de helt små kontorer, som særligt egner sig til mindre virksomheder, der ikke har brug for så meget plads – og som måske endda er interesserede i pladser i et kontorfællesskab, hvor professionel sparring ikke er langt væk – til store kontorbygninger, der rummer mangt og meget.

Du får det hele her i Hasselager og til rigtig fornuftige priser. Du betaler i bund og grund udelukkende for det, du får, og de penge, du sparer i forhold til et lignende kontor i Aarhus, kan du passende bruge på andre og ligeså vigtige poster i virksomhedens budget.

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage