arrow_upward

Denne liste er baseret på ledige kontorlokaler til leje i Tilst. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på det kontor du leder efter. Klik på kontorer i listen for...Læs mere

Opret en søgeagent

Kontor i Tilst

Tilst er en større bydel i Aarhus, der med sine 16.271 indbyggere (2017) omfatter områderne Tilst og Brabrand Nord. Tilst ligger omkring 7-10 kilometer nordvest for Aarhus C, og det er derfor oplagt at placere dit kontor i Tilst. Tilst er en del af Aarhus Kommune, der omfatter et indbyggertal på 335.684 (2017), og derfor er kommunen særdeles attraktiv at drive forretning i. Tilst er altså et oplagt sted at vælge, hvis du vil drive kontor i nærheden af en større by, men stadigvæk i rolige og naturrige omgivelser.

Tilst er et gammelt byområde, der adskiller sig fra mange andre bydele i Aarhus, netop fordi området bærer præg af en afslappet stemning. Tilst er dog blevet et mere populært område i de senere år, og derfor bliver Tilst så småt opfattet som et regulært område i Aarhus by. Netop derfor er Tilst blevet et mere eftertragtet område at drive forretning i.

Stigende efterspørgsel efter erhvervslokaler i Aarhus Kommune

Aarhus Kommune er i rivende udvikling, når det kommer til antallet af erhvervsdrivende i kommunens byer. Aarhus Kommune strækker sig over et område på godt 471 kvadratkilometer, hvoraf 2.679.471 kvadratmeter går til erhvervslokaler. Helt konkret går blandt andet 1.132.313 kvadratmeter til leje af kontor. I Aarhus Kommune er det af høj prioritering at markere sig som en attraktiv erhvervskommune, og derfor arbejder kommunen med at etablere gode vilkår og muligheder til både at etablere og udvikle kommunens virksomheder.

Områderne i og omkring Aarhus er attraktive at etablere virksomheder i, og det skyldes et væld af erhvervsmæssige styrkepositioner. Samtidig er byudviklingen og infrastrukturen i Aarhus konstant i vækst for at sikre virksomheders konkurrenceevne, vækst og dermed udvikling. Med et kontor i Tilst kan du både komme fra og til Aarhus området til vands, til lands og i luften, og derfor er byen let tilgængelig for såvel opland, indland og udland.

Business Region Aarhus

I et internationalt perspektiv kan Aarhus og de omkringliggende områder som blandt andet Tilst tilsammen betragtes som en mellemstor by. For at kunne fastholde og tiltrække erhvervslivet har Aarhus Kommune derfor indgået et samarbejde med nærliggende byer for sammen at udvikle og understrege områdets synlighed og erhvervsmæssige styrker. Dette samarbejde går under betegnelsen Business Region Aarhus, og det dækker over tolv østjyske kommuner, der arbejder mod et fælles mål om at skabe, fastholde og styrke væksten i området.

star
star
star
star
star
4.0 ud af 5 / 1 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage