arrow_upward

Tilst

Denne liste er baseret på ledige kontorlokaler til leje i Tilst. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på det kontor du leder efter. Klik på kontorer i listen for...Læs mere

Opret en søgeagent

Kontor i Tilst

Tilst er en større bydel i Aarhus, der med sine 16.271 indbyggere (2017) omfatter områderne Tilst og Brabrand Nord. Tilst ligger omkring 7-10 kilometer nordvest for Aarhus C, og det er derfor oplagt at placere dit kontor i Tilst. Tilst er en del af Aarhus Kommune, der omfatter et indbyggertal på 335.684 (2017), og derfor er kommunen særdeles attraktiv at drive forretning i. Tilst er altså et oplagt sted at vælge, hvis du vil drive kontor i nærheden af en større by, men stadigvæk i rolige og naturrige omgivelser.

Tilst er et gammelt byområde, der adskiller sig fra mange andre bydele i Aarhus, netop fordi området bærer præg af en afslappet stemning. Tilst er dog blevet et mere populært område i de senere år, og derfor bliver Tilst så småt opfattet som et regulært område i Aarhus by. Netop derfor er Tilst blevet et mere eftertragtet område at drive forretning i.

Stigende efterspørgsel efter erhvervslokaler i Aarhus Kommune

Aarhus Kommune er i rivende udvikling, når det kommer til antallet af erhvervsdrivende i kommunens byer. Aarhus Kommune strækker sig over et område på godt 471 kvadratkilometer, hvoraf 2.679.471 kvadratmeter går til erhvervslokaler. Helt konkret går blandt andet 1.132.313 kvadratmeter til leje af kontor. I Aarhus Kommune er det af høj prioritering at markere sig som en attraktiv erhvervskommune, og derfor arbejder kommunen med at etablere gode vilkår og muligheder til både at etablere og udvikle kommunens virksomheder.

Områderne i og omkring Aarhus er attraktive at etablere virksomheder i, og det skyldes et væld af erhvervsmæssige styrkepositioner. Samtidig er byudviklingen og infrastrukturen i Aarhus konstant i vækst for at sikre virksomheders konkurrenceevne, vækst og dermed udvikling. Med et kontor i Tilst kan du både komme fra og til Aarhus området til vands, til lands og i luften, og derfor er byen let tilgængelig for såvel opland, indland og udland.

Business Region Aarhus

I et internationalt perspektiv kan Aarhus og de omkringliggende områder som blandt andet Tilst tilsammen betragtes som en mellemstor by. For at kunne fastholde og tiltrække erhvervslivet har Aarhus Kommune derfor indgået et samarbejde med nærliggende byer for sammen at udvikle og understrege områdets synlighed og erhvervsmæssige styrker. Dette samarbejde går under betegnelsen Business Region Aarhus, og det dækker over tolv østjyske kommuner, der arbejder mod et fælles mål om at skabe, fastholde og styrke væksten i området.

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal