arrow_upward

Denne liste er baseret på ledige kontorlokaler til leje i Hinnerup. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på det kontor du leder efter. Klik på kontorer i listen for...Læs mere

Opret en søgeagent

Hvorfor leje et kontor i Hinnerup?

Hinnerup hører under Favrskov Kommune, hvor der arbejdes hårdt på at skabe et godt arbejdsmiljø for nuværende og nye virksomheder. I Hinnerup er der plads til alle typer af erhvervsdrivende, da byen skaber muligheder for store og små virksomheder. Dette er derfor en afgørende faktor for, hvorfor virksomheder med fordel kan bosætte sig i Hinnerup.

Varierende kontormuligheder

I Hinnerup er der plads til alle typer virksomheder, da udvalget af kontorlokaler er forholdsvis bredt. Du kan derfor finde kontormuligheder, hvis du er en enkeltmandsvirksomhed, men der er også mulighed for at finde plads, hvis du er en større virksomhed. I Hinnerup kan du finde kontorfællesskaber, hvor virksomhederne har deres kontorer i store ejendomme, der gerne har gode muligheder for parkering. I kontorfællesskaberne er der mulighed for at arbejde i mødelokaler i flere forskellige størrelser samt konferencelokaler. Her er der mulighed for at kunne leje et kontorlokale i et kontorfællesskab, hvor virksomheder kan sparre med hinanden og være en del af et kreativt miljø. Er det derimod et ønske om at leje større kontorlokaler til en stor virksomhed, kan det også klares i Hinnerup. Her findes der også bygninger, som der kan lejes til hele virksomheder, hvis der er en forventning om at tage hele forretningen med til Hinnerup. Her kan der findes kontorer, der er i bygninger, som både har mulighed for kantine, køkken og både. I de store kontormuligheder vil der også være mulighed for at opbevare et lager, så hvis virksomhederne har mange varer, der kommer til kontoret, så er det en fordel at lede efter et kontor med lagermuligheder.

Attraktivt arbejdsmiljø

Hinnerup er placeret i Favrskov Kommune, som geografisk har en beliggenhed i Danmarks næststørste vækstområde, hvilket giver byen mange gunstige muligheder som at udvikle virksomheder, der har vidt forskellige visioner og områder. Den velfungerende infrastruktur i Hinnerup er et vigtigt element i byens muligheder for arbejdskraft, da det er nemt at benytte sig af den effektive transport i form af bil, busser og tog. Det gør det muligt for udefrakommende og beboerne at komme rundt i byen og til andre kommuner, og det er også medvirkende til, at der kan komme arbejdskraft udefra til byen uden besvær. Hinnerup arbejder også sammen med de andre byer på tværs af kommunegrænserne, hvilket hjælper erhvervsdrivende med at øge jobtilbuddene til borgere både i Hinnerup, men også jobsøgende, der kommer fra andre byer end Hinnerup.

Læs mere om Hinnerup på WikiEstate
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage