arrow_upward

Grenaa

Denne liste er baseret på ledige kontorlokaler til leje i Grenaa. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på det kontor du leder efter. Klik på kontorer i listen for...Læs mere

Opret en søgeagent

Det ideelle sted at have kontor – Grenaa byder på mange spændende muligheder

Leder du efter nye kontorer til din virksomhed? I Østjylland finder du en mindre havneby og købstad med den helt ideelle placering ift. kontor – Grenaa er med sine 14.856 indbyggere (2017) Djurslands største by, og der er ingen tvivl om, at der her er tale om en by, der vil kunne byde på mange spændende muligheder ift. din virksomhed. Det skyldes bl.a. byens centrale placering lige midt på næsen af Danmark, hvorfra der blot er 31 kilometer til Ebeltoft, 34 kilometer til Rønde, 55 kilometer til Randers og 60 kilometer til Aarhus. Grenaa er desuden hovedby i Norddjurs Kommune, hvor andre større byer bl.a. tæller Auning med sine 3.016 indbyggere (2016), Allingåbro med sine 1.837 indbyggere (2016) og Ørsted med sine 1.458 indbyggere (2018).

Ideel placering ift. kontor – Grenaa har et rigt erhvervsliv

Søger du nye erhvervslokaler til din virksomhed, er der ingen tvivl om, at denne charmerende havneby har alt det, du søger, ift. kontor – Grenaa er nemlig en spændende by, der især er præget af turisme og industri. Grenaa Dampvæveri har i mange år været byens største arbejdsplads, og herudover skal Papirindustrien nævnes som en anden af byens helt store industrier, og denne er stadig i produktion. Ydermere er DS Smith en af de helt store virksomheder i Grenaa, som er en bølgepapfabrik. Endelig skal det nævnes, at det også er muligt at finde mange andre mindre virksomheder i Grenaa, og det gælder især inden for industrier såsom skibsopbygning og trykkerier. I forhold til turismeindustrien i Grenaa er denne især koncentreret omkring campingpladser, badestrande samt hoteller, og det er primært i sommerperioden, at byen er velbesøgt af turister fra hele landet. 

By med mange kulturelle attraktioner og seværdigheder  

Grenaa er det ideelle sted, hvis du leder efter et sted at placere din virksomheds nye kontor – Grenaa byder nemlig på mange kulturelle seværdigheder og attraktioner såsom Grenaa Egnsarkiv, et hovedbibliotek, et kulturhus, et museum osv. Herudover finder du i området naturskønne områder, som bl.a. omfatter Grenaa Strand, Grenaa Havn osv. Byen er således den perfekte kombination af moderne by og idyllisk natur.
I Grenaa er der desuden et rigt sportsliv med flere sportsfaciliteter såsom en svømmehal og fodboldbaner. Ydermere finder du her Grenaa Stadion, og hvert eneste år afholdes en større sportsbegivenhed ved navn Kattegat Cup i byen, der tiltrækker ungdomshold fra både Tyskland, England, Sverige og Norge.

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
Vis antal