arrow_upward

8 kontorlokaler: Grenaa

Denne liste er baseret på ledige kontorlokaler til leje i Grenaa. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på det kontor du leder efter. Klik på kontorer i listen for...Læs mere

Opret en søgeagent

Det ideelle sted at have kontor – Grenaa byder på mange spændende muligheder

Leder du efter nye kontorer til din virksomhed? I Østjylland finder du en mindre havneby og købstad med den helt ideelle placering ift. kontor – Grenaa er med sine 14.856 indbyggere (2017) Djurslands største by, og der er ingen tvivl om, at der her er tale om en by, der vil kunne byde på mange spændende muligheder ift. din virksomhed. Det skyldes bl.a. byens centrale placering lige midt på næsen af Danmark, hvorfra der blot er 31 kilometer til Ebeltoft, 34 kilometer til Rønde, 55 kilometer til Randers og 60 kilometer til Aarhus. Grenaa er desuden hovedby i Norddjurs Kommune, hvor andre større byer bl.a. tæller Auning med sine 3.016 indbyggere (2016), Allingåbro med sine 1.837 indbyggere (2016) og Ørsted med sine 1.458 indbyggere (2018).

Ideel placering ift. kontor – Grenaa har et rigt erhvervsliv

Søger du nye erhvervslokaler til din virksomhed, er der ingen tvivl om, at denne charmerende havneby har alt det, du søger, ift. kontor – Grenaa er nemlig en spændende by, der især er præget af turisme og industri. Grenaa Dampvæveri har i mange år været byens største arbejdsplads, og herudover skal Papirindustrien nævnes som en anden af byens helt store industrier, og denne er stadig i produktion. Ydermere er DS Smith en af de helt store virksomheder i Grenaa, som er en bølgepapfabrik. Endelig skal det nævnes, at det også er muligt at finde mange andre mindre virksomheder i Grenaa, og det gælder især inden for industrier såsom skibsopbygning og trykkerier. I forhold til turismeindustrien i Grenaa er denne især koncentreret omkring campingpladser, badestrande samt hoteller, og det er primært i sommerperioden, at byen er velbesøgt af turister fra hele landet. 

By med mange kulturelle attraktioner og seværdigheder  

Grenaa er det ideelle sted, hvis du leder efter et sted at placere din virksomheds nye kontor – Grenaa byder nemlig på mange kulturelle seværdigheder og attraktioner såsom Grenaa Egnsarkiv, et hovedbibliotek, et kulturhus, et museum osv. Herudover finder du i området naturskønne områder, som bl.a. omfatter Grenaa Strand, Grenaa Havn osv. Byen er således den perfekte kombination af moderne by og idyllisk natur.
I Grenaa er der desuden et rigt sportsliv med flere sportsfaciliteter såsom en svømmehal og fodboldbaner. Ydermere finder du her Grenaa Stadion, og hvert eneste år afholdes en større sportsbegivenhed ved navn Kattegat Cup i byen, der tiltrækker ungdomshold fra både Tyskland, England, Sverige og Norge.

star
star
star
star
star
4.5 ud af 5 / 2 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage