arrow_upward

3 kontorlokaler: Hedensted

Denne liste er baseret på ledige kontorlokaler til leje i Hedensted. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på det kontor du leder efter. Klik på kontorer i listen for...Læs mere

Opret en søgeagent

Lej kontor i Hedensted

Hedensted er en by i Østjylland, der hører til Hedensted Kommune med beliggenhed i Region Midtjylland. Hedensted byder på en bred vifte af forskellige kontorlokaler, som er med til at gøre byen til et yderst attraktivt sted for erhvervsdrivende.

Flere forskellige kontormuligheder i Hedensted

Hvis byerne i Danmark skal kunne lokke de danske virksomheder til de forskellige byer, er det vigtigt, at der kan tilbydes mange forskellige kontorlokaler. Dette gør netop, at erhvervsdrivende med forskellige erhverv kan finde kontorfaciliteter, der passer til deres virksomhed. Det er også med til at give erhvervsdrivende mulighed for at skabe langsigtet planer, hvis der er mulighed for at gå fra mindre kontorlokaler til mange store kontorlokaler. Dette er muligt i Hedensted, som har mange virksomheder, der holder til i byens forskellige kontorlokaler. Hedensted byder på alt fra enkelte kontorlokaler, der kan være den perfekte løsning for enkeltmandsvirksomheden, eller til etager med flere kontorlokaler, som typisk passer den mellemstore virksomhed. Hedensted har dog også flere større bygninger, som har mange kontormuligheder, som ofte bosættes af større virksomheder, der har brug for lidt mere plads. Derudover er der også flere kontorfællesskaber, som er yderst populære i Hedensted, hvor flere erhvervsdrivende deler bygning med hinanden, men har hver deres kontorer.

Populære kontorlokaler i Hedensted

Væxthuset er et kontorfællesskab, som skaber stabile og trygge rammer for erhvervsdrivende, der ønsker kontor i moderne og flotte lokaler. Dette er et af de mest populære steder for erhvervsdrivende i Hedensted at leje kontor, da kontormulighederne er yderst fleksible og kan bruges af en lang række forskellige virksomheder. Væxthusets beliggenhed er på Kildeparken lige ved motorvej E45, hvilket giver virksomheder en unik mulighed for at rekruttere medarbejdere fra de nærliggende byer. Det er tilmed også god mulighed for at holde kontakt med de byerne i området, så hvis der skulle holdes et møde i en af den andre omkringliggende byer, så vil det være hurtigt at komme ud på motorvejen og hen til destinationen. I disse bygninger kan både enkeltmandsvirksomheden eller den store virksomhed være med. Det er nemlig muligt at leje enkelte kontorlokaler eller et helt hus. Dette betyder, at erhvervsdrivende dermed behøver at være bekymret for, om der er plads til deres virksomhed i disse kontorbygninger. Det vil typisk også være muligt for lejerne af kontorerne at indrette kontorerne efter den erhvervsdrivendes behov. Der vil typisk enten være fælleskantine eller køkken til hver enkelt etage.

star
star
star
star
star
0.0 ud af 5 / 0 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
Velegnet til café/restaurant
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage