arrow_upward

Denne liste er baseret på ledige kontorlokaler til leje i Pandrup. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på det kontor du leder efter. Klik på kontorer i listen for...Læs mere

Opret en søgeagent

Lej kontorlokaler i Pandrup

I det nordlige Jylland, lige mellem Aalborg og Hjørring, ligger der en lille by ved navn Pandrup. Den har blot omkring 3000 indbyggere, men i kraft af sin placering er den stadig en faktor inden for erhvervslivet. Byen er desuden en stationsby, så forbindelsesmulighederne til resten af landet eller muligheder for fragt er store.

Pandrup har eksisteret, allerede før stationen i byen blev oprettet, men industrien i byen tog først rigtig fart, efter stationen kom til. Der er eksempler på stort og stærkt erhvervsliv i byen, blandt andet var den et af hovedsæderne for udvikling og produktion af mobiltelefoner i Danmark op gennem firserne og halvfemserne.

Billig leje og gode muligheder

Vælger I at leje frem for at købe kontorlokaler, så er der enormt mange penge at spare på dette – specielt hvis I vælger at flytte til en by som Pandrup, hvor lejen er væsentligt lavere end noget af det, I kommer til at finde inde i byen, men samtidig er der alligevel masser af muligheder for virksomheden, da stationen og den generelle infrastruktur i området gør det nemt at komme til og fra de store byer i nærheden.

Økonomien er det vigtigste i udviklingsfasen af din virksomhed, og hvis det er muligt at spare penge på noget, som ikke er essentielt for virksomhedens daglige virke, så bør man benytte sig af muligheden. Huslejen er betydeligt lavere i Pandrup, end den eksempelvis er inde i Aalborg, selvom der ikke er langt mellem de to byer.

Mulighederne er altså stort set de samme, om du lægger hovedkontoret i Aalborg, eller om du gør det i Pandrup. Det eneste tidspunkt, hvor det ikke er muligt, er hvis virksomheden af en eller anden grund har et behov for at ligge inde midt i byen. Det kan eksempelvis være, hvis virksomheden dagligt skal modtage mange besøgende til møder og lignende, men selv der vil det være muligt med et kontor i Pandrup også, da det jo er en stationsby, så gæsterne vil lynhurtigt kunne komme frem og tilbage alligevel.

Det kan være gavnligt for en virksomhed at se ud over de sædvanlige muligheder i forhold til valg af by at bosætte sig i. Mange gange er der slet ingen grund til, at kontoret skal ligge i en af de helt store byer, det er blot en unødvendigt stor udgift i husleje på månedlig basis.

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage