arrow_upward

Denne liste er baseret på ledige kontorlokaler til leje i Hobro. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på det kontor du leder efter. Klik på kontorer i listen for...Læs mere

Opret en søgeagent

Lej kontorlokaler i Hobro

Nordjylland er det sted i Danmark, der oplever den største vækst i antallet af iværksættere, der starter egen virksomhed, og hvis du selv går med en iværksætterdrøm i maven eller måske allerede har startet virksomhed op et andet sted i Danmark, men ønsker at ekspandere til den nordjyske muld, så er det værd at overveje Hobro.

Hobro, en af Nordjyllands ældste købstæder, er den største by i Mariagerfjord Kommune og er en by fyldt med liv, handel og kultur. Hobro er en by i vækst, både når det gælder erhvervsliv og indbyggertal, hvilket er med til at gøre byen ekstra attraktiv for folk, der ønsker at starte eller udvide virksomhed.

Byens vækst, især når det gælder erhvervslivet, er ikke kommet af sig selv. Kommunen har blandt andet oprettet Mariager Erhvervsråd, der yder vejledning og service til eksisterende virksomheder, iværksættere samt de virksomheder, der flytter til kommunen. Deres vision er at skabe udvikling, innovation og vækst gennem synlighed, viden og netværk, og de tilbyder intensiv sparring og vejledning til alle virksomheder og iværksættere i kommunen.

Vælger man altså at starte sin virksomhed i eller udvide sin virksomhed til Hobro, får man tilbudt en række unikke muligheder, der kan være med til at give netop din virksomhed et boost.

Beliggenhed

En anden stor fordel ved at drive virksomhed i Hobro er beliggenheden i forhold til nogle af de største byer i Danmark. Med kun 39 minutter til Aalborg, 45 minutter til Aarhus og 24 minutter til Randers, har man her, som virksomhed, rig mulighed for at etablere netværk og forbindelser til andre forhandlere i disse byer, og ønsker man senere at ekspandere, vil dette være forholdsvis nemt, da man har nogle af de mest indbyggerrige og vækststærke byer omkring sig.

Samtidig med dette er kvadratmeterprisen, både når det gælder leje og eje, betydeligt lavere i Hobro, end i de større omkringliggende byer, hvilket giver virksomheder friheden til at investere kapital i, for eksempel, at forbedre produkter eller få bedre service, frem for at smide tusindvis af kroner efter lokaler hver måned. Dette er især en stor mulighed for nystartede virksomheder, der endnu ikke har så meget på kistebunden.

Ønsker man som virksomhed at leje lokaler i Hobro, er dette forholdsvist nemt, da man, også her, har mulighed for at få hjælp af Mariager Erhvervsråd, der tilbyder leje af både lager, industrigrunde, industriejendomme, butik, kontor og blandet bolig og erhverv.

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage