arrow_upward

Brønderslev

Denne liste er baseret på ledige kontorlokaler til leje i Brønderslev. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på det kontor du leder efter. Klik på kontorer i listen for...Læs mere

Opret en søgeagent

Kontor i Brønderslev med central placering

Brønderslev er med sine 12.541 indbyggere Vendsyssels fjerdestørste by, og derfor er det en særdeles attraktiv by at drive erhverv i. Den er centralt placeret i Vendsyssel, og derved er der korte køreafstande til de nærmeste store byer. Så ønsker du en placering, hvor der kun er 21 kilometer til Hjørring, 26 kilometer til Aalborg og 40 kilometer til Frederikshavn, så er et kontor i Brønderslev et perfekt valg. Har du ærinder uden for Vendsyssel, så kan du via motorvej E39, som passerer Brønderslev, nemt komme afsted. Alternativt kan du også nemt komme til Aalborg Lufthavn, der har en del indenrigs- og udenrigsflyvninger, fra dit kontor i Brønderslev.

Virksomhedsudvikling i Brønderslev – bliv en del af et større erhvervsfællesskab

Leder du efter et kontor i Brønderslev til en nystartet virksomhed eller blot en virksomhed, hvor der er brug for udvikling, så kan du nemt få hjælp i byen. Brønderslev Erhverv er nemlig Brønderslevs Kommunes erhvervskontor – og som de selv skriver, så er de også dit væksthus og din businesspartner. Brønderslev Erhverv har altså til formål at hjælpe kommunens virksomheder med at drive erhverv, der skaber omsætning og overskud. De tilbyder rådgivning og vejledning, netværk samt kendskab til støttemuligheder. Samtidig afholder de et væld af arrangementer, som du kan deltage i og dermed indgå i et større fællesskab og netværk af erhvervsdrivende i Brønderslev Kommune.

En by med erhvervsfokus

I Brønderslev Kommune er erhvervspolitik højt prioriteret, og det betyder, at kommunen har et stort fokus på at få etableret flere iværksættervirksomheder. Et af de tiltag, de har foretaget i forbindelse med denne erhvervspolitik, er etableringen af Brønderslev Udviklingspark, som har til formål at fremhæve iværksætterne i Brønderslev Kommune. Med andre ord har Udviklingsparken til formål at øge overlevelsesfrekvensen for virksomheder og samtidig skabe et stærkere netværk blandt kommunens virksomheder – nye såvel som etablerede virksomheder. Udviklingsparkerne har 20 kontorlokaler samt 6 haller, hvilket resulterer i 680 kvadratmeter administration og 1120 kvadratmeter lager- samt produktionsareal.

Brønderslev har tidligere primært været kendt for erhvervsforretning gennem metalindustri, men i nyere tid er erhvervslivet i Brønderslev blevet langt mere varieret. Brønderslev huser blandt andet Bredbånd Nord, som leverer fiberbredbånd til store dele af Vendsyssel, og Asetek, som er en global og markedsledende virksomhed, der specialiserer sig i væskebaserede kølesystemer til processorer i computere.

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal