arrow_upward

5 kontorlokaler: Brønderslev

Denne liste er baseret på ledige kontorlokaler til leje i Brønderslev. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på det kontor du leder efter. Klik på kontorer i listen for...Læs mere

Opret en søgeagent

Kontor i Brønderslev med central placering

Brønderslev er med sine 12.541 indbyggere Vendsyssels fjerdestørste by, og derfor er det en særdeles attraktiv by at drive erhverv i. Den er centralt placeret i Vendsyssel, og derved er der korte køreafstande til de nærmeste store byer. Så ønsker du en placering, hvor der kun er 21 kilometer til Hjørring, 26 kilometer til Aalborg og 40 kilometer til Frederikshavn, så er et kontor i Brønderslev et perfekt valg. Har du ærinder uden for Vendsyssel, så kan du via motorvej E39, som passerer Brønderslev, nemt komme afsted. Alternativt kan du også nemt komme til Aalborg Lufthavn, der har en del indenrigs- og udenrigsflyvninger, fra dit kontor i Brønderslev.

Virksomhedsudvikling i Brønderslev – bliv en del af et større erhvervsfællesskab

Leder du efter et kontor i Brønderslev til en nystartet virksomhed eller blot en virksomhed, hvor der er brug for udvikling, så kan du nemt få hjælp i byen. Brønderslev Erhverv er nemlig Brønderslevs Kommunes erhvervskontor – og som de selv skriver, så er de også dit væksthus og din businesspartner. Brønderslev Erhverv har altså til formål at hjælpe kommunens virksomheder med at drive erhverv, der skaber omsætning og overskud. De tilbyder rådgivning og vejledning, netværk samt kendskab til støttemuligheder. Samtidig afholder de et væld af arrangementer, som du kan deltage i og dermed indgå i et større fællesskab og netværk af erhvervsdrivende i Brønderslev Kommune.

En by med erhvervsfokus

I Brønderslev Kommune er erhvervspolitik højt prioriteret, og det betyder, at kommunen har et stort fokus på at få etableret flere iværksættervirksomheder. Et af de tiltag, de har foretaget i forbindelse med denne erhvervspolitik, er etableringen af Brønderslev Udviklingspark, som har til formål at fremhæve iværksætterne i Brønderslev Kommune. Med andre ord har Udviklingsparken til formål at øge overlevelsesfrekvensen for virksomheder og samtidig skabe et stærkere netværk blandt kommunens virksomheder – nye såvel som etablerede virksomheder. Udviklingsparkerne har 20 kontorlokaler samt 6 haller, hvilket resulterer i 680 kvadratmeter administration og 1120 kvadratmeter lager- samt produktionsareal.

Brønderslev har tidligere primært været kendt for erhvervsforretning gennem metalindustri, men i nyere tid er erhvervslivet i Brønderslev blevet langt mere varieret. Brønderslev huser blandt andet Bredbånd Nord, som leverer fiberbredbånd til store dele af Vendsyssel, og Asetek, som er en global og markedsledende virksomhed, der specialiserer sig i væskebaserede kølesystemer til processorer i computere.

star
star
star
star
star
3.5 ud af 5 / 2 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage