arrow_upward

5 Mødelokaler: København Ø

Denne liste viser ledige mødelokaler til leje i København Ø. Du kan justere din søgning for flere eller færre resultater. Klik på lokalerne i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Mødelokaler til ethvert formål

Uanset hvilken type mødelokale eller konferencelokale, din virksomhed søger, byder København på en bred palet af spændende, varierende lokaler. Er din virksomhed for eksempel på udkig efter eksklusive og centrale mødelokaler? København har et stort udvalg af luksuriøse kontorer, mødelokaler, konferencelokaler og lignende for enhver smag - uanset om din virksomhed ønsker havudsigt, beliggenhed i en historisk ejendom eller noget helt andet. Men det er ikke kun, når det kommer til eksklusive erhvervslokaler, at hovedstaden profilerer sig markant. Næsten uanset hvike krav og ønsker din virksomhed måtte have til for eksempel beliggenhed, stemning, service, faciliteter med mere, så har hovedstaden et stort udvalg at tilbyde. Er det eksempelvis aktuelt med et konferencelokale i en ejendom med en kreativ, innovativ atmosfære? I København finder du nemt mange trendy og moderne mødelokaler, der sikrer din virksomhed møder i omgivelser, som signalerer cutting edge. Det er i særlig grad Østerbro, der brillierer inden for lokaler af denne type. Men også i omegnskommunerne finder du mange spændende kontorer og mødelokaler, som typisk endda også er billigere.

Centrale mødelokaler: Østerbro bugner af attraktive mødelokaler

Ønsker du at leje mødelokaler eller konferencelokaler på midlertidig eller timebasis i et eksklusivt, spændende og velbeliggende område, så er Østerbro et af det mest oplagte steder at lede. Østerbro er et af de gamle københavnske brokvarterer og har derfor kun kort afstand til København K og nyder også godt af alle storbyens mange tilbud og muligheder. Grundet den supergode beliggenhed og områdets rige historie, har Østerbro et hav af interessante og meget forskellige typer mødelokaler – uanset hvilke kriterier din virksomhed har til netop jeres kommende mødelokaler og/eller konferencelokaler.

Herskabelige mødelokaler – Østerbro har højt til loftet

Har din virksomhed forkærlighed for klassisk byggeri og historiske, herskabelige mødelokaler? Østerbro har som bydel historisk set været et velhaverkvarter, hvortil det finere borgerskab flyttede til, da hovedstaden udvidede sig i løbet af 1800-tallet. Derfor finder du i dette brokvarter et utal af tidligere herskabslejligheder, der nu bæandt andet er bygget om til moderne, luksuriøse kontorer, mødelokaler og konferencelokaler – dog uden at miste den helt særlige prominente, højtidelige atmosfære. Hvis du ønsker at holde møder i mødelokaler eller konferencelokaler med højt til loftet og et historisk vingesus, så er det oplagt at rette blikket mod Østerbro.

Konferencelokaler med gastronomisk strejf?

Ønsker du at kunne invitere din kunde, samarbejdspartner eller lignende på en arbejdsmiddag, er der ligeledes også et hav af muligheder på Østerbro. I dette brokvartere finder du nemlig mange lækre restauranter for enhver smag og i ethvert prisleje – en udvikling der sandsynligvis kun vil fortstærkes, når de nye metrostationer bliver åbnet. Herudover er der på Østerbro også en perlerække af attraktive take out steder, hvis mødet trækker ud, og der skal arbejdes ud på aftenen. Så er du på udkig efter et område med sådanne ekstra fordele – Østerbro er spækket med disse skønne storby-goder, såsom et kæmpe udvalg af kulinariske muligheder.

Profiler din virksomhed med møde på Østerbro

Hvor og i hvilke omgivelse du afholder dine møder er bestemt ikke uden betydning. Et mødelokale eller et konferencelokaler er med til at danne det samlede billede af din virksomhed over for de kunder eller samarbejdspartnere, du holder møde med. At udvælge et mødelokale eller et konference kan derfor være en del af en samlet brandingstrategi – og det er der flere og flere virksomheder, som får øjnene op for. Hvorfor eksempelvis ikke leje forskellige mødelokaler til forskellige møder med forskellige partnere eller kunder og give dem en skræddersyet oplevelse og indtryk af din virksomhed?

Billige, supplerende mødelokaler – København har mange muligheder

Østerbro har, som nævnt, et stort og attraktivt udvalg af mødelokaler, der kan lejes på time- eller korttidsbasis. Og det at leje mødelokaler på midlertidig basis kan have store økonomiske fordele. På denne måde behøver din virksomhed nemlig ikke at betale fast husleje for de ekstra kvadratmetre, men kan nøjes med at betale for lokalet udelukkende i det tidsrum, din virksomhed rent faktisk benytter det. Dette er især en fordel i København, hvor lejen af kvadratmetre er en bekostelig affære. Så er du på udkig efter en supplerende, velbeliggende og potentiel profilerende mødelokaler?

Ideel offentlig transport på Østerbro

Den centrale beliggenhed gør, at du med et mødelokale vil få glæde af hovedstadens absolut attraktive vilkår, når det kommer til offentlig trafik. Østerbro har hele tre S-togsstationer samt et væld af bybusser. Så vælger du at leje et mødelokale eller konferencelokale på Østerbro, kan du nemt komme hertil via den kollektive trafik – hvilket kan være en fordel i den tætte københavnske trafik. Herudover bliver der i forbindelse med den nye Cityring anlagt flere metrostationer med beliggenhed på Østerbro. Disse åbner efter planen i 2019, og du vil dermed til den tid også kunne komme til dit kommende mødelokale via Metro – en mulighed mange værdsætter højt, da det er en af de hurtigste og praktiske former for transport i storbyen.
Find flere mødelkaler i hele landet nu

star
star
star
star
star
3.5 ud af 5 / 2 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage