arrow_upward

12 Mødelokaler: København S

Denne liste viser ledige mødelokaler til leje i København S. Du kan justere din søgning for flere eller færre resultater. Klik på lokalerne i listen for at se detaljer. Læs mere

Opret en søgeagent

En god placering til dit mødelokale – København S har det hele

På Amager finder du den københavnske bydel København S, som er et af de tættest befolkede områder i hele Danmark. Med placering her er du tæt på alt, hvad hjertet måtte begære, og derfor er det et oplagt valg til dit næste kontor eller mødelokale – København S har simpelthen det hele! Med nem adgang til resten af hovedstaden er der aldeles fremragende forretningsmuligheder, og hvad end du ønsker at drive erhverv med fokus på handel i nærområdet eller har en virksomhed med kontakt med resten af landet, er København S et godt valg. Her på siden finder du masser af lækre erhvervslokaler i dette område, eksempelvis kontorer til leje, lagerbygninger eller mødelokaler – København S er blot ét af de mange steder, hvor vi kan tilbyde dig lækre lokaler med god placering til erhverv.

Udleje af kontorer, lagere og mødelokaler – København S rummer det hele

På Amager er der ikke blot masser af liv og kultur, men også virkelig gode vilkår for erhvervslivet. Med nem forbindelse til resten af den pulserende storby København samt Sverige og resten af verden fra den nærliggende internationale lufthavn, Kastrup, er København S et oplagt samlingspunkt for både nationalt og internationalt erhvervsliv. Der er muligheder for at samarbejde på tværs af både lande- og bygrænser, og der er masser af muligheder for at leje kontorer eller mødelokaler – København S forbinder dig med ikke blot Danmark, men hele verden!

Diversitet i hovedstadsområdet

Noget af det geniale ved at drive erhverv i hovedstadsområdet er den enorme diversitet, du finder her. Området huser et bredt spektrum af forskellige indbyggere, hvilket betyder, at der er grobund for at starte alverdens forskellige projekter op lige netop her. Med indbyggere i alle aldre og med vidt forskellige præferencer og interesser er der god sandsynlighed for at kunne slå igennem med dit koncept. Hvad end du har en etableret virksomhed eller er helt ny i iværksætterverdenen, er København S altså et godt valg, når det kommer til leje af eksempelvis mødelokaler. København S rummer en bred vifte af muligheder, og med din virksomhed kommer der blot endnu flere til. Se mere her på siden, hvis du er interesseret i at leje lækre erhvervslokaler i København S eller andre dele af Danmark.

star
star
star
star
star
3.0 ud af 5 / 2 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage