arrow_upward

5 Mødelokaler: Ballerup

Denne liste viser ledige mødelokaler til leje i Ballerup. Du kan justere din søgning for flere eller færre resultater. Klik på lokalerne i listen for at se detaljer. Læs mere

Opret en søgeagent

Lej mødelokaler i Ballerup

Ballerup ligger i nærheden af København og med direkte adgang til motorvejen. Derfor er det oplagt at vælge Ballerup som den by, man holder møde i, hvis ikke alle parter kommer fra samme landsdel, og man gerne vil slippe for at bruge tid på at komme frem og tilbage i indre by, når det hele kan klares på meget kortere tid et andet sted. Der er Ballerup et perfekt alternativ, da man som sagt har let adgang til motorvejen, som det er nemt at komme til og fra, og samtidig har Ballerup nogle fantastiske muligheder for leje af mødelokaler, som man ikke finder mange andre steder.

World Trade Center er ikke kun noget, som ligger i New York. Faktisk ligger der et i vores lille Danmark, nærmere betegnet i Ballerup. Det er et sted, som er specialiseret i at afholde møder og konferencer. Derfor har de også en lang række forskellige mødelokaler i alle størrelser, ligesom de har konferencelokaler med blandt andet mulighed for videokonference, hvis mødet foregår med kunder eller partnere fra udlandet. Det fungerer sådan, at man bestiller en ’mødepakke’, før man kommer. Denne pakke indeholder de ting, man får serveret i løbet af dagen, og som varierer alt efter, hvilken pakke man køber. Pakkerne er sammensat efter, om man skal bruge lokalet hele dagen, en halv dag, eller om det blot er til et kort møde. Så kan man få både morgenmad, frokost og kaffe, hvis det er et heldagsarrangement, eller man kan nøjes med eksempelvis kaffe, hvis det blot er et møde på to timer i løbet af dagen. Sådan kan man altså sammensætte den service, som man gerne vil have i løbet af mødet, så det bliver en behagelig oplevelse for alle parter.

’Tapeten Forenings- og frivilligcenter’ er endnu et sted, hvor det er muligt at leje lokaler i Ballerup. Her er flere forskellige mødelokaler, blandt andet lokale A og B, som begge har plads til 20 personer. Mellem disse rum er monteret en skydedør, så de kan kobles sammen til et stort lokale til større arrangementer. Derudover er der også andre lokaler, som har plads til større arrangementer, og et enkelt lokale, som har plads til 20 personer. Der bør altså umiddelbart være plads nok til det arrangement, I planlægger at holde i Ballerup.

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage