arrow_upward

Kastrup

Denne liste viser ledige mødelokaler til leje i Kastrup. Du kan justere din søgning for flere eller færre resultater. Klik på lokalerne i listen for at se detaljer. Læs mere

Opret en søgeagent

På udkig efter attraktive mødelokaler? Kastrup har noget for enhver virksomhed

I byen finder man attraktive mødelokaler – Kastrup har nemlig en geografisk placering, der er ideel for internationale virksomheder der har brug for at være tæt på Københavns Lufthavn, Øresundsforbindelsen og regionaltog til Sverige. Infrastrukturen er ideel med kort afstand til alle vigtige videre forbindelser til resten af verden. Selvom din virksomhed er placeret i hjertet af København eller yderområderne, kan mødelokaler i Kastrup være en ideel løsning, da dine kunder og samarbejdspartnere nemt kan tilgå lokalerne med kort afstand til diverse transportmuligheder.

Kort afstand til Københavns pulserende byliv

Kastrup er en bydel i Storkøbenhavn beliggende i Tårnby Kommune på Amager med cirka 43.000 indbyggere. I den sydlige del af byen finder man lufthavnen og adgang til Øresundsbroen, der skaber forbindelse til Sverige. Det er altså yderst attraktive mødelokaler – Kastrup er nemlig en logistisk drømmeplacering, som forbinder din virksomhed med resten af København, Sverige og resten af verden gennem lufthavnens mange internationale afgange.

Hvis din virksomhed har hovedadresse i Indre København, men ofte har udenlandske gæster på besøg, kan det være en god idé at leje mødelokaler i Kastrup, da dine kunder nemt og hurtigt kan komme til og fra virksomheden, når der skal holdes møder. Du har også mulighed for at udvide din virksomhed med flere forskellige lokationer, der har hver sine fordele. Kastrup er på mange måder det ideelle valg, hvis man ønsker en placering, hvor kunder og udenlandske medarbejdere nemt kan komme til og fra stedet.

Kastrup har alt, hvad virksomheden har brug for

Kastrup er dog meget andet end blot mødelokaler tæt på attraktiv infrastruktur, for byen har nemlig også gode indkøbs- og shoppingsmuligheder samt private boliger i særklasse. Det betyder også, at dine fremtidige medarbejdere i virksomheden kan komme fra netop dette område, som også er spækket med private boliger og charmerende byliv. Man er med andre ord tæt på alt i Kastrup, hvor et af landets største indkøbscentre, Fields, kan blive virksomhedens nabo.

Kastrup har alt i mødelokaler

Der findes et væld af forskellige mødelokaler – Kastrup tilbyder nemlig både nybyggede lokaler, ældre og charmerende lokaler samt store og små lokaler med forskellig beliggenhed i byen. Der er altså noget for enhver smag, der kan matche virksomhedens behov og ønsker. Med en central beliggenhed der åbner døre for resten af verden kan mødelokaler i denne by være det oplagte valg for din virksomhed.

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
Vis antal