arrow_upward

5 Mødelokaler: Kastrup

Denne liste viser ledige mødelokaler til leje i Kastrup. Du kan justere din søgning for flere eller færre resultater. Klik på lokalerne i listen for at se detaljer. Læs mere

Opret en søgeagent

På udkig efter attraktive mødelokaler? Kastrup har noget for enhver virksomhed

I byen finder man attraktive mødelokaler – Kastrup har nemlig en geografisk placering, der er ideel for internationale virksomheder der har brug for at være tæt på Københavns Lufthavn, Øresundsforbindelsen og regionaltog til Sverige. Infrastrukturen er ideel med kort afstand til alle vigtige videre forbindelser til resten af verden. Selvom din virksomhed er placeret i hjertet af København eller yderområderne, kan mødelokaler i Kastrup være en ideel løsning, da dine kunder og samarbejdspartnere nemt kan tilgå lokalerne med kort afstand til diverse transportmuligheder.

Kort afstand til Københavns pulserende byliv

Kastrup er en bydel i Storkøbenhavn beliggende i Tårnby Kommune på Amager med cirka 43.000 indbyggere. I den sydlige del af byen finder man lufthavnen og adgang til Øresundsbroen, der skaber forbindelse til Sverige. Det er altså yderst attraktive mødelokaler – Kastrup er nemlig en logistisk drømmeplacering, som forbinder din virksomhed med resten af København, Sverige og resten af verden gennem lufthavnens mange internationale afgange.

Hvis din virksomhed har hovedadresse i Indre København, men ofte har udenlandske gæster på besøg, kan det være en god idé at leje mødelokaler i Kastrup, da dine kunder nemt og hurtigt kan komme til og fra virksomheden, når der skal holdes møder. Du har også mulighed for at udvide din virksomhed med flere forskellige lokationer, der har hver sine fordele. Kastrup er på mange måder det ideelle valg, hvis man ønsker en placering, hvor kunder og udenlandske medarbejdere nemt kan komme til og fra stedet.

Kastrup har alt, hvad virksomheden har brug for

Kastrup er dog meget andet end blot mødelokaler tæt på attraktiv infrastruktur, for byen har nemlig også gode indkøbs- og shoppingsmuligheder samt private boliger i særklasse. Det betyder også, at dine fremtidige medarbejdere i virksomheden kan komme fra netop dette område, som også er spækket med private boliger og charmerende byliv. Man er med andre ord tæt på alt i Kastrup, hvor et af landets største indkøbscentre, Fields, kan blive virksomhedens nabo.

Kastrup har alt i mødelokaler

Der findes et væld af forskellige mødelokaler – Kastrup tilbyder nemlig både nybyggede lokaler, ældre og charmerende lokaler samt store og små lokaler med forskellig beliggenhed i byen. Der er altså noget for enhver smag, der kan matche virksomhedens behov og ønsker. Med en central beliggenhed der åbner døre for resten af verden kan mødelokaler i denne by være det oplagte valg for din virksomhed.

star
star
star
star
star
4.5 ud af 5 / 2 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage