arrow_upward

3 Mødelokaler: Kongens Lyngby

Denne liste viser ledige mødelokaler til leje i Kongens Lyngby. Du kan justere din søgning for flere eller færre resultater. Klik på lokalerne i listen for at se detaljer. Læs mere

Opret en søgeagent

En god placering til dit mødelokale  – Kongens Lyngby er en del af Storkøbenhavn

I den nordlige del af Storkøbenhavn ligger bydelen Kongens Lyngby, som huser cirka 55.000 indbyggere. Med lige knap 20 minutters kørsel fra hovedstaden er Kongens Lyngby et helt oplagt sted til at drive erhverv, hvad end du er på udkig efter nyt lagerlokale, kontorbygninger til leje eller et nyt mødelokal. Kongens Lyngby ligger godt placeret nær København, og med placering lige ud til eksempelvis Motorring 3 ligger Kongens Lyngby attraktivt rent logistisk, da der er gode forbindelser til både København, Hillerød og Køge. Generelt kan man fra Kongens Lyngby nemt komme rundt på hele Sjælland, og hvis man skal til eksempelvis Århus, kan man køre på motorvej på hele strækningen. Ydermere ligger Kongens Lyngby nær Helsingørmotorvejen.

Gode erhvervsmuligheder og mødelokaler – Kongens Lyngby huser flere store virksomheder

Kongens Lyngby ligger i Region Hovedstaden i kommunen Lyngby-Taarbæk og er indbyggermæssigt den næststørste by i kommunen. Fra Lyngby Station afgår der et stort antal busser og S-toge, som forbinder byen med de omkringliggende byer, og dette gør også området ideelt i forhold til leje af erhvervslokaler såsom et mødelokale – Kongens Lyngby er nemt og bekvemt at komme til, hvad end man kommer i bil eller med offentlig transport.

Kongens Lyngby er blevet et sandt mekka for erhvervslivet inden for de seneste år. Flere store, danske virksomheder har hovedkontorer i Kongens Lyngby, herunder den danske afdeling af Microsoft. Hvis du er på udkig efter nyt erhvervslokale og vil være med der, hvor det sker, skal du altså overveje netop dette område til dit næste kontor eller mødelokale – Kongens Lyngby huser mange store virksomheder, og din kan også blive én af dem!

Kulturlivet i Kongens Lyngby

Det er ikke blot erhvervslivet, der boomer i Kongens Lyngby – også på den kulturelle front er byen godt med, og der er således masser at komme efter. Eksempelvis ligger der en afdeling under Nationalmuseet i byen, nemlig Frilandsmuseet. Dette museum har årligt omkring 200.000 besøgende, og derudover er der kulturcenter, biograf og spillested i byen. Ydermere er der naturligvis gode shoppingmuligheder, hvilket også er en af grundene til byens voksende popularitet blandt erhvervsfolk. Tag et kig her på siden, hvis du er på udkig efter erhvervslokaler i form af eksempelvis kontorbygning, lager eller mødelokale – Kongens Lyngby er det oplagte valg for erhvervsdrivende, der gerne vil være tæt på København!

star
star
star
star
star
3.0 ud af 5 / 2 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage