arrow_upward

Kongens Lyngby

Denne liste viser ledige mødelokaler til leje i Kongens Lyngby. Du kan justere din søgning for flere eller færre resultater. Klik på lokalerne i listen for at se detaljer. Læs mere

Opret en søgeagent

En god placering til dit mødelokale  – Kongens Lyngby er en del af Storkøbenhavn

I den nordlige del af Storkøbenhavn ligger bydelen Kongens Lyngby, som huser cirka 55.000 indbyggere. Med lige knap 20 minutters kørsel fra hovedstaden er Kongens Lyngby et helt oplagt sted til at drive erhverv, hvad end du er på udkig efter nyt lagerlokale, kontorbygninger til leje eller et nyt mødelokal. Kongens Lyngby ligger godt placeret nær København, og med placering lige ud til eksempelvis Motorring 3 ligger Kongens Lyngby attraktivt rent logistisk, da der er gode forbindelser til både København, Hillerød og Køge. Generelt kan man fra Kongens Lyngby nemt komme rundt på hele Sjælland, og hvis man skal til eksempelvis Århus, kan man køre på motorvej på hele strækningen. Ydermere ligger Kongens Lyngby nær Helsingørmotorvejen.

Gode erhvervsmuligheder og mødelokaler – Kongens Lyngby huser flere store virksomheder

Kongens Lyngby ligger i Region Hovedstaden i kommunen Lyngby-Taarbæk og er indbyggermæssigt den næststørste by i kommunen. Fra Lyngby Station afgår der et stort antal busser og S-toge, som forbinder byen med de omkringliggende byer, og dette gør også området ideelt i forhold til leje af erhvervslokaler såsom et mødelokale – Kongens Lyngby er nemt og bekvemt at komme til, hvad end man kommer i bil eller med offentlig transport.

Kongens Lyngby er blevet et sandt mekka for erhvervslivet inden for de seneste år. Flere store, danske virksomheder har hovedkontorer i Kongens Lyngby, herunder den danske afdeling af Microsoft. Hvis du er på udkig efter nyt erhvervslokale og vil være med der, hvor det sker, skal du altså overveje netop dette område til dit næste kontor eller mødelokale – Kongens Lyngby huser mange store virksomheder, og din kan også blive én af dem!

Kulturlivet i Kongens Lyngby

Det er ikke blot erhvervslivet, der boomer i Kongens Lyngby – også på den kulturelle front er byen godt med, og der er således masser at komme efter. Eksempelvis ligger der en afdeling under Nationalmuseet i byen, nemlig Frilandsmuseet. Dette museum har årligt omkring 200.000 besøgende, og derudover er der kulturcenter, biograf og spillested i byen. Ydermere er der naturligvis gode shoppingmuligheder, hvilket også er en af grundene til byens voksende popularitet blandt erhvervsfolk. Tag et kig her på siden, hvis du er på udkig efter erhvervslokaler i form af eksempelvis kontorbygning, lager eller mødelokale – Kongens Lyngby er det oplagte valg for erhvervsdrivende, der gerne vil være tæt på København!

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal