arrow_upward

1 Mødelokaler: Søborg

Denne liste viser ledige mødelokaler til leje i Søborg. Du kan justere din søgning for flere eller færre resultater. Klik på lokalerne i listen for at se detaljer. Læs mere

Opret en søgeagent

Vælg en god placering til dit mødelokale – Søborg er en del af Storkøbenhavn

Lidt nordvest for København centrum finder du bydelen Søborg, som er en del af Storkøbenhavn. Søborg er en del af Gladsaxe Kommune, som har cirka 69.000 indbyggere. Med under tyve minutters kørsel til centrum af hovedstaden er Søborg det ideelle valg til dig, der enten skal starte ny virksomhed op eller skal flytte din etablerede forretning. Søborg giver dig mulighed for at være tæt på den pulserende storby, hvor der er alverdens muligheder. Samtidig slipper du i Søborg for de svimlende lejepriser, du kan støde på i den centrale del af København, og du får flere kvadratmeter for pengene. Denne bydel i Storkøbenhavn er altså en overvejelse værd, hvis du skal leje lager, kontor eller mødelokale – Søborg er et billigere alternativ til København C!

Udleje af lækre mødelokaler – Søborg giver dig gode muligheder

Hvad end du skal starte ny virksomhed, eller blot vil flytte din etablerede virksomhed, er Søborg et godt valg. Det er dejligt tæt på hovedstadens centrum, hvilket giver god grobund for et godt erhvervsliv. Med storbyen så tæt på er der masser af potentiale og muligheder for erhvervsdrivende. København er præget af en enorm diversitet, hvilket gør, at du kan fokusere på mange forskellige målgrupper. Uanset hvem din kundegruppe er, er der helt sikkert et godt grundlag i Storkøbenhavn, og det er naturligvis en fordel, når man skal drive virksomhed. Med så mange forskellige mennesker samlet i én by er der mulighed for at slå igennem på mange forskellige koncepter, og dermed er Søborg nær København et godt sted til dine erhvervslokaler.

Hos os finder du de bedste erhvervslokaler til udlejning i Søborg

Hvis du ønsker at starte virksomhed op i nærheden af København, er Søborg det perfekte valg. Du sparer lidt på huslejen i forhold til i København C, men du er stadig tæt på alting. Her hos Lokalebasen.dk finder du alle de bedste lokaler til erhverv i Søborg, hvad end du er på udkig efter lager, kontorlokaler eller mødelokaler. Søborg er et fornuftigt valg, hvis du gerne vil nyde godt af de mange muligheder, der er i hovedstaden, men gerne vil have lidt mere plads for pengene. Desuden er Søborg et naturskønt område med lidt mere luft omkring husene, end der er i centrum af København, som dog stadig kun ligger otte kilometer væk.

star
star
star
star
star
3.5 ud af 5 / 2 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage