arrow_upward

6 Mødelokaler: Hellerup

Denne liste viser ledige mødelokaler til leje i Hellerup. Du kan justere din søgning for flere eller færre resultater. Klik på lokalerne i listen for at se detaljer. Læs mere

Opret en søgeagent

Lej et mødelokale i Hellerup

Hellerup er en af de mere kendte forstæder til København, og der er et velfungerende erhvervsliv i området. Når der er det, så er der også behov for gode lokaler til at afholde møder eller lignende, og dem er der derfor masser af i Hellerup, som alle er af god kvalitet.

En af mulighederne er at booke et lokale hos Gaest.com. De har flere forskellige lokaler i Hellerup, som kan bookes online og i varierende tidsrum. Priserne afhænger naturligvis af antal deltagere og tiden, og det er også muligt at få noget forplejning med i lejen, når du booker et mødelokale. Forplejningen kan dække over alt fra en kande vand til en omgang morgenmad med det hele. Det afhænger altså blot af, hvad du har lyst og råd til at betale for, når du vælger dit lokale. De forskellige former for forplejning kan bestilles hver for sig, så det er muligt at tilrettelægge sit eget arrangement med præcis det indhold, man gerne vil have.

En anden mulighed er Regus, som har lokaler i stort set alle forstæder omkring København. Derfor har de naturligvis også lokaler i Hellerup, og bookingen af disse fungerer på samme måde, hvor det hele kan klares online, og der er ligeledes gode muligheder for at bestille forskellige former for forplejning, når du lejer et lokale.

Leder I derimod efter noget eksklusivt og lidt lækkert til jeres møde, så er Address på Tuborg Havn måske noget for jer. Her er en fremragende udsigt, som man kan nyde, mens man spiser en lækker middag, hvis mødet foregår om aftenen, hvilket der er god mulighed for her. Det er også muligt at bestille halvdagsmøder eller morgenmøder, men udsigten er lige så formidabel lige meget, hvilken form for møde man vælger. Der er både mødelokaler, restaurant og konferencelokaler, så det er muligt at afholde lidt af hvert på stedet. Vælger man at holde sit arrangement her, så er man sikker på, at det bliver gjort med en professionalisme og en nøjagtighed, som gør det til en fornøjelse at være en del af. Bestilling af lokaler foregår over telefonen eller på mail, hvor prisen for lige det arrangement, I ønsker, kan aftales nærmere, så det kan blive præcis, som I gerne vil have det, uden at I skal løfte en finger selv.

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage