arrow_upward

Denne liste viser ledige mødelokaler til leje i Allerød. Du kan justere din søgning for flere eller færre resultater. Klik på lokalerne i listen for at se detaljer. Læs mere

Opret en søgeagent

Lej et mødelokale i Allerød

Allerød ligger helt centralt i Nordsjælland, så det er et sted, der er nemt at komme til, hvis man arbejder et sted i den nordlige del af Sjælland eller blot på Sjælland generelt. Her er det altså muligt at skabe et samlingssted, hvor møder og lignende kan afholdes uden for meget besvær for mødedeltagerne. Byen ligger desuden lige ved motorvejen, og den har derfor en helt naturlig adgang til resten af landet.

Ønsker man at holde sit næste møde i Allerød, så er der flere forskellige steder, det er muligt at gøre dette. Lokale steder har rum til leje, som kan bruges som mødelokaler, og ellers er der også virksomheder og centrer i området, som udlejer lokaler til arrangementer og møder.

Mange typer lokaler og forplejning

Et af stederne, som specialiserer sig i udlejning af møde- og konferencelokaler, er Scandinavian Trade Building i Allerød. Her er det muligt at leje lokaler, som er speciallavet til lige præcis den form for møde, du gerne vil holde, hvad enten det drejer sig om et stort arrangement med 80 mennesker, eller det snarere er et kort lille morgenmøde med 5 mennesker. Alle former for leje af lokaler giver mulighed for tilkøb af forplejning, hvor man kan vælge at spise i husets restaurant eller ved nogle højborde i loungen, som giver et dejligt uformelt samtaleområde under spisningen. Bestiller man et heldagsmøde, så er forplejning inkluderet i prisen, og man kan derfor nyde godt af alt fra morgenbrød til frokostbuffet og slutte af med kaffe og kage ud på eftermiddagen. Der serveres desuden isvand og frugt i lokalerne.

Derudover er det muligt at leje lokaler på Allerød Bibliotek, hvis man vel at mærke har godkendelse til at måtte bruge stedet. Disse lokaler kan også rumme mange mennesker, så det er måske en mulighed, hvis I står og mangler et sted til en større konference eller lignende. Dog skal man naturligvis være opmærksom på, om man har den nødvendige tilladelse til at bruge lokalerne.

Allerød er et centralt sted, som mange har mulighed for at komme til på meget kort tid. Derfor er det et populært sted at mødes, når man ikke kommer fra samme by, og det er bestemt en by, som er værd at overveje, når I står og skal aftale jeres næste mødested eller booke jeres næste store konference.

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage