arrow_upward

Denne liste viser ledige mødelokaler til leje i Svendborg. Du kan justere din søgning for flere eller færre resultater. Klik på lokalerne i listen for at se detaljer. Læs mere

Opret en søgeagent

Centralt beliggende mødelokale – Svendborg ligger midt i Danmark

På den sydlige del af Fyn findes byen Svendborg, som har godt 27.000 indbyggere. Byen har en ideel placering til mødelokaler. Svendborg ligger nemlig dejligt centralt i Danmark, og der er nem adgang til både Sjælland og Jylland. Byen ligger blot cirka en halv times kørsel fra Fyns ”hovedstad” Odense, hvortil man let kommer med Svendborgmotorvejen, som netop løber mellem Svendborg og Odense. Det vil sige, at der fra Svendborg aldrig er langt til noget, mens huslejen er væsentligt lavere end i eksempelvis Odense. Svendborg er Fyns næststørste by og er en del af Region Syddanmark. Fra byen er der færgeforbindelser til de omkringliggende øer såsom Ærø, Langeland og Lolland. Derudover er der mulighed for at tage færge til Sønderjylland, hvilket skærer en hel del køretid af rejsen, hvis man skal til eksempelvis Sønderborg.

Et fornuftigt valg af mødelokale – Svendborg er et billigt alternativ

En væsentlig faktor i forhold til valg af placering af virksomhed er naturligvis huslejepriserne. Ved at vælge at placere dit lager, kontor eller mødelokale i en mindre by, undgår du at betale svimlende summer til leje af lokaler. I eksempelvis Odense er huslejepriserne meget høje, da det er en centralt beliggende storby, men ved at vælge Svendborg er du næsten lige så tæt på alting, som du er i Odense - bare til en meget lavere husleje. Tag et kig her på siden, hvis du er interesseret i at leje gode og billige erhvervslokaler på Fyn, hvad end det er til kontor, opbevaring eller mødelokale – Svendborg er et fornuftigt og billigt alternativ til Odense, og du er stadig dejligt tæt på alting!

En sydfynsk by i udvikling

Svendborg er Danmarks 25. største by (2017) og er en by i hastig udvikling. Indbyggertallet stiger støt år for år, og dermed er der også god grobund for at starte virksomhed op netop her. Ved at vælge Svendborg får du en billig husleje, central beliggenhed og gode forbindelser til hele resten af Danmark, og du finder dermed alle forudsætningerne for et godt erhvervsliv i byen. Desuden er der et selvstændigt forretningsliv i byen - blandt andet i Svendborg Bycenter, som blev opført i 1996. Her hos Lokalebasen.dk finder du alle de bedste lokaler til leje – uanset hvilken form for erhvervslokaler du er på udkig efter. Vi har masser af fine lokaler blandt andet i Svendborg, hvorfra du har mulighed for at arbejde på tværs af landsdele.

star
star
star
star
star
4.0 ud af 5 / 1 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage