arrow_upward

Svendborg

Denne liste viser ledige mødelokaler til leje i Svendborg. Du kan justere din søgning for flere eller færre resultater. Klik på lokalerne i listen for at se detaljer. Læs mere

Opret en søgeagent

Centralt beliggende mødelokale – Svendborg ligger midt i Danmark

På den sydlige del af Fyn findes byen Svendborg, som har godt 27.000 indbyggere. Byen har en ideel placering til mødelokaler. Svendborg ligger nemlig dejligt centralt i Danmark, og der er nem adgang til både Sjælland og Jylland. Byen ligger blot cirka en halv times kørsel fra Fyns ”hovedstad” Odense, hvortil man let kommer med Svendborgmotorvejen, som netop løber mellem Svendborg og Odense. Det vil sige, at der fra Svendborg aldrig er langt til noget, mens huslejen er væsentligt lavere end i eksempelvis Odense. Svendborg er Fyns næststørste by og er en del af Region Syddanmark. Fra byen er der færgeforbindelser til de omkringliggende øer såsom Ærø, Langeland og Lolland. Derudover er der mulighed for at tage færge til Sønderjylland, hvilket skærer en hel del køretid af rejsen, hvis man skal til eksempelvis Sønderborg.

Et fornuftigt valg af mødelokale – Svendborg er et billigt alternativ

En væsentlig faktor i forhold til valg af placering af virksomhed er naturligvis huslejepriserne. Ved at vælge at placere dit lager, kontor eller mødelokale i en mindre by, undgår du at betale svimlende summer til leje af lokaler. I eksempelvis Odense er huslejepriserne meget høje, da det er en centralt beliggende storby, men ved at vælge Svendborg er du næsten lige så tæt på alting, som du er i Odense - bare til en meget lavere husleje. Tag et kig her på siden, hvis du er interesseret i at leje gode og billige erhvervslokaler på Fyn, hvad end det er til kontor, opbevaring eller mødelokale – Svendborg er et fornuftigt og billigt alternativ til Odense, og du er stadig dejligt tæt på alting!

En sydfynsk by i udvikling

Svendborg er Danmarks 25. største by (2017) og er en by i hastig udvikling. Indbyggertallet stiger støt år for år, og dermed er der også god grobund for at starte virksomhed op netop her. Ved at vælge Svendborg får du en billig husleje, central beliggenhed og gode forbindelser til hele resten af Danmark, og du finder dermed alle forudsætningerne for et godt erhvervsliv i byen. Desuden er der et selvstændigt forretningsliv i byen - blandt andet i Svendborg Bycenter, som blev opført i 1996. Her hos Lokalebasen.dk finder du alle de bedste lokaler til leje – uanset hvilken form for erhvervslokaler du er på udkig efter. Vi har masser af fine lokaler blandt andet i Svendborg, hvorfra du har mulighed for at arbejde på tværs af landsdele.

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal