arrow_upward

7 parkering: København Ø

Denne liste viser parkeringspladser i København Ø. Brug filteret for at udvide eller indskrænke din søgning. For at få nærmere information og kontaktoplysninger skal du klikke dig ind på emnet. Læs mere

Opret en søgeagent

Parkering i København Ø

Østerbro er en administrativ bydel i København, som har fået navnet København Ø. Det er den nordøstligste bydel i København Kommune, og bydelen rummer en masse gode parkeringsmuligheder for erhvervsdrivende, der ønsker at have virksomhed i byen.

Centrale parkeringsmuligheder i København Ø

I København Ø er der en bred vifte at forskellige parkeringsmuligheder, som er yderst attraktive for erhvervsdrivende, der har et ønske om at drive erhverv i byen. København Ø byder på mange centrale seværdigheder i den danske hovedstad, hvilket er tiltalende for erhvervsdrivende, der gerne vil slå sig ned i centrale omgivelser. I København Ø er der gode muligheder for at parkere i gåafstand til Parken og Oslo Båden, hvor der parkeres mod betaling hele døgnet. Her kan der købes p-billet i automat på selve pladsen med kontanter eller dankort. Det er derudover også muligt at lave en online booking, hvor erhvervsdrivende, der kommer udefra byen, med fordel kan benytte sig af denne service. Er det derimod et ønske at finde noget mere fast parkering, så kan dette også gøres i København Ø. Der er mulighed for at finde parkeringspladser, hvor flere pladser kan lejes på månedsbasis. Dette giver erhvervsdrivende gode muligheder for at få faste, centrale pladser i København Ø. Der vil typisk også være gode muligheder for natparkering.

Flere forskellige muligheder for parkering i København Ø

Der er mange forskellige parkeringspladser i København Ø, som kan have biler parkeret i løbet af dagen. Gammel Kalkbrænderi Vej er et af de populære steder at parkere i byen, da vejen har 154 parkeringspladser. Der er derfor rig mulighed for at finde en parkeringsplads på denne plads. Parkeringspladsen på Gammel Kalkbrænderi Vej hører også til i den blå betalingszone i København, hvilket er den næstbilligste af betalingszonerne. Dette er også med til at gøre disse parkeringspladser populære og København Ø attraktivt. Det er ikke centrum af København, men lidt udenfor centrum med billigere parkeringspladser og en hurtig vej til centrum. Det er dog vigtigt at være opmærksom på som erhvervsdrivende, at København Ø også kan høre til den grønne betalingszone, som er den næstdyreste betalingszone i København. På Damfærgevej er der 58 parkeringspladser, som alle er placeret i den grønne betalingszone. Det er derfor vigtigt, at erhvervsdrivende tager højde for de forskellige betalingszoner, som København Ø kan høre under. Det har nemlig en afgørende betydning for, hvor meget det koster at parkere på de forskellige parkeringspladser.

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage