arrow_upward

6 parkering: København N

Denne liste viser parkeringspladser i København N. Brug filteret for at udvide eller indskrænke din søgning. For at få nærmere information og kontaktoplysninger skal du klikke dig ind på emnet. Læs mere

Opret en søgeagent

Parkering i København N

Nørrebro er en bydel i København, der har navnet København N. Bydelen er et af Københavns brokvarterer, som ligger i Københavns Kommune. København N er kendt for mangfoldighed, da der bor mange studerende, kunstnere og beboere med anden etnisk baggrund end dansk. Derudover har København N også et varieret kulturliv med en lang række caféer, restauranter og tøjbutikker. Der findes mange attraktive parkeringsmuligheder for erhvervsdrivende, der ønsker at leje parkeringspladser i et tiltalende kreativt miljø.

Gode parkeringsmuligheder i København N

I København N findes der mange forskellige parkeringsmuligheder, som alt efter beliggenheden kan have et bestemt antal biler parkeret. En af de populære parkeringspladser i København N er på Guldbergsgade, som har mange parkeringspladser. Derfor er der rigeligt med muligheder for at kunne parkere sin bil på en af de mange pladser på Guldbergsgade, hvis det ønskes at drive erhverv i København N. Disse parkeringspladser hører til i den blå betalingszone, som er den næstbilligste af betalingszonerne i København. Dette er også med til at gøre området tiltalende for erhvervsdrivende, da priserne er i den billige ende, når det kommer til parkeringspriser i København. Flere gode parkeringspladser er at finde tæt på studielivet i København N, hvor Københavns Erhvervsakademi også hører til på Nørrebro. Bispebjerg Station er også nærliggende, så erhvervsdrivende kan med fordel parkere bilen og benytte sig af de fleksible transportmuligheder, som Bispebjerg Station giver. Her kan der findes åbne og lukkede parkeringspladser, som typisk er tilgængelige i tidsrummet fra 08:00 til 16:00 eller 00:00 til 24:00 på hverdage og hele døgnet i weekender og på helligdage.

Centrale parkeringspladser

København N byder på mange centrale parkeringspladser, som er placeret på Nørrebro. Her er der mange virksomheder, der holder til. Derfor er en stor del af parkeringspladserne velegnet til virksomheder, der ønsker at bosætte sig i København N. Her er det muligt at finde afspærrede parkeringspladser, som eksempelvis kan være lukket af i et gårdmiljø med egen port. Disse parkeringspladser er typisk åbne fra 06:00 til 22:30 alle dage. Parkeringsforholdene på Nørrebro er centrale både i forhold til bolig, handel, transport og erhverv, da det hele er at finde indenfor kort afstand. Størstedelen af parkeringspladserne i København N giver mulighed for, at erhvervsdrivende kan leje sig ind på eksempelvis månedsbasis ved at betale et bestemt beløb hver måned. Det er dog ofte også muligt at vælge andre abonnementsløsninger alt efter behov.

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage