arrow_upward

4 parkering: København S

Denne liste viser parkeringspladser i København S. Brug filteret for at udvide eller indskrænke din søgning. For at få nærmere information og kontaktoplysninger skal du klikke dig ind på emnet.Læs mere

Opret en søgeagent

Parkering i København S

I København S er der mange attraktive muligheder for erhvervsdrivende, der ønsker at drive erhverv i området. En af fordelene ved Købehavn S er, at der er en lang række gode parkeringsforhold, som flere danske virksomheder allerede nyder godt af.

Centrale parkeringsmuligheder

På Amagerbrogade er der mange parkeringspladser, som er lokaliseret i bydelene Amager Øst og Amager Vest i København S. Fordelen ved dette parkeringsområde er, at det er placeret udenfor de gængse betalingszoner i København. Det er dog vigtigt, at erhvervsdrivende, der vil benytte sig af disse parkeringspladser, er opmærksomme på, at der kan være eventuelle skiltninger samt private parkeringsområder, der typisk vil kræve betaling. Det kan være en fordel at leje parkeringspladser som erhvervsdrivende i København S, da det ofte er svært at finde ledige pladser i området. Det er muligt at leje parkeringspladser tæt på Islands Brygge ved Københavns Universitet. De pladser ligger centralt i København S. Det er derfor en rigtig effektiv placering for erhvervsdrivende, der ønsker at befinde sig centralt med en god beliggenhed til offentlig transport og andre centrale samlingspunkter i København S. Her er der flere åbne parkeringspladser, der typisk vil være tilgængelige mellem kl. 16:00 og 07:30 på hverdage.

Parkeringsmuligheder tæt på Kastrup Lufthavn

På Amager i København S er der parkeringspladser, som ligger i en rigtig god position nær Kastrup Lufthavn. Dette er en yderst fordelagtig mulighed for erhvervsdrivende, der ønsker at benytte lufthavnen af og til. Dette kan være virksomheder, som ofte befinder sig i udlandet, men har base i Danmark. Det kan også være virksomheder, som til tider benytter sig af lufthavnen og blot ønsker at have sikkerhed i at have gode parkeringspladser, når lufthavnen skal benyttes. Parkeringspladserne ligger cirka to kilometer væk fra Kastrup Lufthavn, men kun 50 meter væk fra Femøren Station. Fra Femøren Station er der kun to stop med metroen til Kastrup Lufthavn. På parkeringspladsen er der plads til en masse biler, så der er mange muligheder for, at erhvervsdrivende kan leje sig ind på en af de mange pladser. Dette giver også mulighed for, at erhvervsdrivende i byen kan benytte muligheden for at leje flere pladser, hvis virksomhedens medarbejdere skal have pladser. Dette sikrer, at de ansatte ikke skal jage rundt efter parkeringspladser, men blot skal køre hen mod parkeringspladsen, hvor der er lejet pladser til dem. Derudover er parkeringspladserne på Amager også gode i forhold til busserne i området.

star
star
star
star
star
0.0 ud af 5 / 0 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
Velegnet til café/restaurant
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage