arrow_upward

Denne liste viser parkeringspladser i Taastrup. Brug filteret for at udvide eller indskrænke din søgning. For at få nærmere information og kontaktoplysninger skal du klikke dig ind på emnet. Læs mere

Opret en søgeagent

Parkering i Taastrup

Taastrup er en by, der ligger på Nordøstsjælland, og som hører til Høje-Taastrup Kommune. I byen har en lang række forskellige virksomheder bosat sig, og det kan blandt andet være fordi, Taastrup har rigtig gode parkeringsforhold.

Attraktive parkeringspladser i Taastrup

I hjertet af Taastrup er Taastrup Hovedgade, hvor detailhandlen udfolder sig. Her er der flere gode parkeringspladser, som kan benyttes, hvis erhvervsdrivende har drømme om at drive deres erhverv i centrum af Taastrup. På Hovedgaden kan der maks. parkeres i to timer, men det er også muligt at parkere på Østerparken og Vesterparken og området bag busterminalen. Her vil der ofte være mulighed for lettere tilgængelige parkeringspladser, da pladserne på Hovedgaden ofte vil være fyldt. Parkeringspladserne omkring Taastrup Hovedgade er fordelagtigt placeret, hvis det er et ønske at benytte sig af Taastrup Station. Stationen ligger nemlig i gåafstand fra Taastrup Hovedgade, mens flere busser kører langs Hovedgaden ad Vesterparken. Taastrup Torv har også en god håndfuld parkeringspladser, der er centrale i forhold til, hvad der sker i Taastrup. Her kan der findes parkeringspladser, hvor erhvervsdrivende kan holde i kort tid, hvis der for eksempel blot skal foretages et hurtigt møde. Det er dog også muligt at leje parkeringspladser omkring Taastrup Torv, hvis erhvervsdrivende ønsker at skabe en base i dette område i Taastrup.

Gode parkeringsforhold i Taastrup

Taastrup har flere forskellige populære gader, der kan parkeres ved, og det er netop vigtigt at vide som erhvervsdrivende i byen. Carl Gustavs Gade er en af disse gader, hvor flere erhvervsdrivende i byen har benyttet sig af de mange parkeringsmuligheder. Her kan der parkeres ved køb af p-billet i pladsens automat, men der er også mulighed for at parkere på månedsbasis. Her skal udbyderne kontaktes for at kunne få den aktuelle pris. Flere af de attraktive parkeringspladser i Taastrup har også mulighed for online booking og registrering via mobiltelefon. Dette betyder, at erhvervsdrivende på farten hurtigt vil kunne booke en parkeringsplads, så situationen ikke opstår, hvor det ikke er muligt at finde en parkeringsplads. Parkeringsforholdene i Taastrup er rigtig gode, da der er en masse forskellige typer af parkeringspladser. Det er også muligt, at erhvervsdrivende i byen kan leje sig ind i forskellige garager. Dette kan være en løsning, hvis ønsket er at have en sikker, privat parkeringsplads. Her vil der typisk medfølge egen lås og nøgle, så erhvervsdrivende selv kan styre sikkerheden af køretøjet.

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage