arrow_upward

Denne liste viser parkeringspladser i Hillerød. Brug filteret for at udvide eller indskrænke din søgning. For at få nærmere information og kontaktoplysninger skal du klikke dig ind på emnet. Læs mere

Opret en søgeagent

Parkering i Hillerød

Hillerød er en by, der ligger centralt i Nordøstsjælland og hører under Region Hovedstaden. Hillerød er den tredjestørste by i den del af Sjælland efter København og Helsingør. Byens størrelse har også tiltrukket mange ambitiøse erhvervsdrivende til byen, hvilket har betydet, at der er blevet investeret i gode parkeringsforhold til dem.

Centrale parkeringsmuligheder i Hillerød

I Hillerød er der mange centrale parkeringspladser, som både erhvervsdrivende og byens andre indbyggere nyder godt af. Det er især vigtigt at vide som erhvervsdrivende, hvor det er muligt at parkere i forhold til dagens gøremål. Her vil det ofte være en god idé at finde parkeringspladser, der kan lejes over en længere periode, hvis der er tale om fast arbejde i Hillerød. Det er der mulighed for flere steder i byen, men et af de mest populære steder er på Østergade, hvor parkeringshuset Torvet ligger. Her er der mange gode parkeringspladser, og løsningerne fås alt efter behovet. Der er betalingsautomater på pladsen, hvor der kan betales med kreditkort eller mønter, hvis det blot drejer sig om et kortere visit. Der er dog også en lang række forskellige abonnementsløsninger, som er ideelle for erhvervsdrivende i Hillerød. Det er muligt at købe årskort til alle dage, årskort kun til hverdage, halvårskort til alle dage, halvårskort kun til hverdage, månedskort til alle dage og ugekort til alle dage. Mulighederne er derfor mange, og dette kan være med til at hjælpe erhvervsdrivende i byen med at finde en base for virksomhedens biler.

Parkeringshuse i Hillerød

Hillerød har flere gode parkeringshuse, som også tilbyder flere forskellige abonnementsløsninger til erhvervsdrivende, der ønsker at parkere samme sted over en længere periode. To af de største parkeringshuse i Hillerød er P-hus Nord og P-hus Syd, som ligger ved Slotsarkaderne. Disse to parkeringshuse rummer en god håndfuld parkeringspladser, som hver dag bliver brugt af byens indbyggere. Derudover er der også et stort parkeringshus ved Gallerierne, som har en yderst central placering. Fra disse parkeringspladser har erhvervsdrivende direkte adgang til Slotgades mange spisesteder og butikker samt flere forskellige kontormuligheder. Slotsarkaderne ligger også lige rundt om hjørnet fra Gallerierne, hvor der også er masser af muligheder for parkering. Hillerød har derfor flere gode parkeringsmuligheder, og nogle af de mest anvendte er parkeringspladserne på Irmatorvet, Markedspladsen og Annaborg, der alle kræver betaling. Det er derfor vigtigt som ny erhvervsdrivende i Hillerød, at der bruges tid på at vurdere de mange forskellige parkeringsmuligheder.

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage