arrow_upward

Denne liste viser parkeringspladser i Slagelse. Brug filteret for at udvide eller indskrænke din søgning. For at få nærmere information og kontaktoplysninger skal du klikke dig ind på emnet. Læs mere

Opret en søgeagent

Parkering i Slagelse

I Slagelse kommune er flere områder gratis at parkere i. Det gør det nemt at finde en plads inde i byen, når der er behov for at parkere helt derinde, hvor tingene sker. Nogle af områderne er dog kun gratis i en tidsbegrænset periode, så vær altid opmærksom på skiltningen i området, da der kan ske ændringer i disse tidsrum.

Parkeringspladserne med gratis parkering er fordelt omkring indre by, hvorfor det bør være nemt at finde en plads i nærheden af det, du skal besøge. Der er store parkeringspladser omkring rådhuset, som er gratis at benytte og ligeledes store parkeringspladser omkring Nordre Stationsvej i det nordvestlige område af byen, hvor der er plads til mange biler. I den sydvestlige del af byen ligger to andre store parkeringspladser ved H.P. Hansens Plads og Rosengården, så der er mange gratis steder at parkere, det handler bare om at finde den nærmeste til det område, du har brug for.

Den største parkeringsplads i byen ligger dog i den nordøstlige del. Det er nemlig parkeringspladsen ved Vestsjællands centret, hvor der er plads til ca. 600 biler på området. Vestsjællands centret får mange besøgende dagligt, og derfor er det nødvendigt med en parkeringsplads på denne størrelse, så den kan du nyde godt af, hvis du har behov for at parkere i området og ikke kan finde en anden plads - her er der i hvert fald nok at tage af.

Parkeringsafgifter

De parkeringspladser i indre by, som man skal betale for at benytte, styres af parkeringsfirmaet Q-Park. Det skyldes, at pladserne er private og er ejet af firmaer, butikker eller lignende. Derfor tildeles en parkeringsafgift til de biler, som holder parkeret her uden gyldig billet eller tilladelse. På pladsen står en automat, hvori man kan købe billet til at parkere i området.

I Slagelse Kommune er det Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi, som holder øje med de kommunale parkeringspladser og parkering langs vejene i byen. De uddeler parkeringsafgifter til dem, der ikke overholder de tidsplaner, som er sat op i området. Det er tilladt at parkere med to hjul på fortovet i Slagelse Kommune, hvis den enkelte parkering ikke er til gene for trafikken eller fodgængere.

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage