arrow_upward

Denne liste viser parkeringspladser i Svendborg. Brug filteret for at udvide eller indskrænke din søgning. For at få nærmere information og kontaktoplysninger skal du klikke dig ind på emnet. Læs mere

Opret en søgeagent

Parkering i Svendborg

Svendborg har omkring 28 tusinde indbyggere, så det er en forholdsvis stor by, og der er derfor også mange mennesker, som ønsker at parkere i byen. Det er et problem, som kommunen har løst ved at sætte parkeringsautomater op, så man skal betale for at parkere i bestemte områder af byen.

Betalingsautomaterne står på de kommunale parkeringspladser, hvor det er nødvendigt at tage betaling for parkeringen. Nogle af automaterne i byen har to timers gratis parkering, før der kræves betaling. Her er det muligt at trække en gratis billet, som gælder i de to timer, uden at skulle betale med hverken kontanter eller betalingskort.

I parkeringsautomaterne er det muligt at betale i på flere forskellige måder. Man kan naturligvis betale med både dankort og kontanter. Det eneste, man lige skal være opmærksom på, er, at man ved kontantbetaling skal betale forud, mens man med kortbetaling kan nøjes med at betale alt efter hvor længe, man holder parkeret. Fælles for alle metoder er, at man får en billet, som skal ligge tydeligt i forruden af bilen.

Månedskort

Man kan også købe et månedskort, hvor man mod en månedlig betaling kan få lov at parkere på bestemte steder i byen hele måneden. Et månedskort gælder i Jessens Mole, Frederiksgade eller Voldgade, og der garanteres ikke for nogen ledige pladser. Kortet koster 400 kroner om måneden, og det skal som med billetterne placeres tydeligt i forruden.

Derudover er det muligt at få en parkeringslicens, hvis man bor eller arbejder i bestemte zoner i byen. Denne parkeringslicens koster 400 kroner om året, og så kan man få lov at parkere i en bestemt zone på ubestemt tid. Parkeringslicensen er altså til personer, som har behov for daglig parkering på et bestemt område, som eksempelvis kunne være ved egen hjemmeadresse eller ved sin arbejdsplads.

Håndværkere, flyttebiler og andre med specielle formål kan desuden få en parkeringsdispensation, som gør det muligt at parkere et bestemt sted helt gratis. Dispensationen gives efter hver enkelt opgave, der skal løses. Denne kan også gælde på steder, hvor det ellers er ulovligt at parkere, hvis blot der indhentes tilladelse fra politiet. Denne tilladelse indhenter kommunen, når ansøgningen om dispensationen modtages.

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage