arrow_upward

Denne liste viser parkeringspladser i Esbjerg. Brug filteret for at udvide eller indskrænke din søgning. For at få nærmere information og kontaktoplysninger skal du klikke dig ind på emnet. Læs mere

Opret en søgeagent

Parkering i Esbjerg

Esbjerg er Danmarks femtestørste by med et indbyggertal på omkring 73 tusinde. Derfor kommer der ekstremt mange besøgende til byen på daglig basis, så der er et stort behov for parkeringsmuligheder inde i centrum af byen.

De fleste af byens kommunale parkeringsområder er imidlertid gratis, hvilket er atypisk for de største danske byer. De fleste parkeringspladser opererer med et bestemt tidsrum, hvor man må parkere der gratis. På Borgergade og Danmarksgade kan man eksempelvis parkere gratis i 2 timer, mens man på Havnegade og ved Exnersgade må parkere i 4 timer uden betaling. På Nørregade ved banegården må man parkere i hele 7 dage uden betaling, da man skal have mulighed for at stille bilen før en rejse eller lignende. Der er enkelte private parkeringspladser i byen, hvor parkeringen ikke er gratis, og man derimod skal købe en parkeringsbillet i en automat.

På havnen er det muligt at parkere i 24 timer på Dokvej ved Fanøfærgen, mens man et andet sted på havnen kan parkere helt uden begrænsning på Auktionsgade. Dokvej har også en mulighed for langtidsparkering, som koster 100 kroner pr. dag. Denne mulighed er til personer, som skal med færgen til Fanø og være på øen i en længere periode, mens de ønsker at parkere i nærheden af denne.

Den gratis parkering, der er flere steder i Esbjerg, gør det nemt og hurtigt at besøge steder i byen, uden at skulle betale for parkeringen først. Det gør det attraktivt at besøge museer, biografer og lignende, når man bare kan lade bilen stå et sted i byen uden at skulle lægge store summer for blot at have taget bilen derind. Derudover åbner det også muligheden for at lade bilen stå i Esbjerg, hvis man skal en tur til Fanø og ikke har behov for bilen derovre.

I Esbjerg er det Aalborg Kommune Parkeringskontrol Nord, som står for kontrol af parkeringspladser og udskrivelse af parkeringsafgifter, hvis reglerne brydes. Esbjerg kommune indgik i september 2014 en aftale med denne afdeling i Aalborg, og derfor er det dem, der i dag står for den fysiske kontrol af parkering i byen samt indsamling af parkeringsafgifterne, når dette bliver relevant at følge op på.

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage