arrow_upward

Denne liste viser parkeringspladser i Fredericia. Brug filteret for at udvide eller indskrænke din søgning. For at få nærmere information og kontaktoplysninger skal du klikke dig ind på emnet. Læs mere

Opret en søgeagent

Parkering i Fredericia

I Fredericia har man valgt at indføre gratis parkering mange steder i byen, så man kan få lov til at holde der helt uden betaling. Nogle steder kan man holde der gratis i et bestemt antal timer, før man skal flytte bilen for ikke at få en parkeringsafgift for at have overskredet tidsgrænsen. Det gælder eksempelvis parkeringshuset Domus Axel, hvor man kan parkere i tre timer mellem kl. 9 og 17 i alle hverdage. Efter dette tidsrum er parkering i parkeringshuset gratis. Om lørdagen er tidsrummet i stedet kl. 9-12, mens der søndag ikke er noget tidsrum.

På kommunens parkeringspladser, altså parkering ved kommunale bygninger, skal man betale for sin parkering. Dette kan man gøre ved en af de opstillede parkeringsautomater, hvor man både kan betale med kort og kontanter eller over en app på sin smartphone. Tidsrummene er her ligeledes kl. 9 til 17 i hverdagene og kl. 9 til 12 om lørdagen, og det koster 8 kroner i timen at stille bilen her. Ved Madsby Parken og Østre Strand koster det 12 kroner i timen på alle ugens dage mellem kl. 9 og 17. Glemmer du at tjekke ud ved automaten eller på en app, inden du forlader parkeringspladsen, så takseres du frem til midnat, hvorefter den automatisk tjekker dig ud.

Grunden til, at man har indført betalt parkering på kommunale pladser i Indre By, er, at man ønsker en større udskiftning i de biler, der benytter pladserne. Disse parkeringsmuligheder er tiltænkt personer, som har et ærinde i bygningen, og derfor ønsker man ikke, at beboere i nærliggende bygninger bruger pladserne til privat parkering eller lignende.

Parkeringsordninger

Bor man inde midt i Fredericia og ønsker en mulighed for at parkere i nærheden, kan man for 250 kroner om året få en beboerlicens. Denne gælder i en bestemt zone, hvor du så har lov til at parkere langs kantstenen ved din bygning eller lignende. Er der en tidsbestemt parkeringszone her, gælder beboerlicensen ikke, og de skiltede regler skal altså stadig følges. Beboerlicensen giver heller ikke mulighed for at parkere gratis på betalingspladser.

Ønsker du fri afbenyttelse af betalingspladser, kan du købe et månedskort for 500 kroner pr. måned. Dette kort giver gratis adgang til alle betalingspladser i byen, og du skal ikke fremvise gyldig billet ved parkering. Det fungerer nemlig sådan, at du indregistrerer din nummerplade, som parkeringsvagten så kan tjekke i registeret og se din gældende parkeringstilladelse.

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage