arrow_upward

Denne liste viser parkeringspladser i Vejle. Brug filteret for at udvide eller indskrænke din søgning. For at få nærmere information og kontaktoplysninger skal du klikke dig ind på emnet. Læs mere

Opret en søgeagent

Parkering i Vejle

Vejle er en by i Sydjylland, som ligger i Vejle Kommune og er en del af Region Syddanmark. Vejle har masser af gode parkeringsmuligheder i byen, og dette er der allerede flere erhvervsdrivende, som benytter sig af. 

Centrale parkeringsmuligheder i Vejle

Vejle har flere populære parkeringsmuligheder i centrum af byen, og her er der mulighed for at finde parkeringspladser til erhvervsdrivende, der vil bosætte sig i byen. ToRVEhallerne har en stor parkeringsplads, som har plads til mange biler hver dag. Her er der mulighed for erhvervsdrivende at leje sig ind på flere af parkeringspladserne, hvis det er et ønske at have samlet medarbejderne ét sted. Det er ONEPARK, der styrer parkeringsforholdene i ToRVEhallerne, og her medfølger også ONEPARKs forskellige abonnementsmuligheder. Disse abonnementer bliver betalt månedligt, og det sikrer erhvervsdrivende at have parkeringspladser hver dag. Det er også muligt at parkere i ToRVEhallerne uden abonnement, men så skal erhvervsdrivende være opmærksomme på, at det ikke er sikkert, at der er ledige pladser. Denne type parkering kan være økonomisk fordelagtig, hvis der blot er tale om et møde inde i byen. Der er mulighed for parkering på Bryggen i Vejle ved Bryggen shoppingcenter. Her er der mulighed for to timers gratis parkering, og så er det også muligt at have abonnementsordning, så virksomhederne kan sikre sig plads over en længere periode.

Priser efter beliggenhed

I Vejle varierer priserne typisk efter beliggenhed, og det vil derfor ofte være de populære parkeringspladser, som vil være dyrest at leje sig ind på. Der er derfor variation i priserne, og dette er noget, som skal tages til overvejelse for erhvervsdrivende, som overvejer at drive erhverv i byen. Det kan være en fordel for virksomheder at anskaffe sig et månedsabonnement, da det bliver en fast månedlig pris, der skal håndteres i stedet for dag til dag. Med et månedsabonnement vil det ofte være muligt for virksomhedens medarbejdere at parkere frit i tidsrummet mandag-fredag fra kl. 00:00-17:00 og lørdag kl. 9:00-14:00. Her har Vejle to store parkeringshuse Tróndur og Albert, som registrerer de gyldige kort, så kunderne af månedsabonnementet blot skal køre ind og ud af parkeringshusene. Det er her muligt selv at styre, om virksomheden skal købe månedsabonnement i 1, 2 eller 3 måneder, hvilket er en god frihed for nye erhvervsdrivende, som stadig er i gang med at udforske byen og finde ud af, hvor virksomheden skal være i Vejle.

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage