arrow_upward

Denne liste viser parkeringspladser i Horsens. Brug filteret for at udvide eller indskrænke din søgning. For at få nærmere information og kontaktoplysninger skal du klikke dig ind på emnet. Læs mere

Opret en søgeagent

Parkering i Horsens

Horsens er en by i Østjylland, som ligger i Horsens Kommune og er en del af Region Midtjylland. Her er der mange virksomheder, som holder til, og der er derfor også en lang række parkeringsmuligheder til virksomhederne. 

Gode parkeringsmuligheder i Horsens

I Horsens har erhvervsdrivende flere forskellige muligheder, når det kommer til parkering. Dette er med til at gøre Horsens til en populær by for virksomheder, da de gode parkeringspladser er indbydende for erhvervsdrivende, der kommer udefra. Her er der flere centrale parkeringsmuligheder, der alle er i nærheden af gågaden. Horsens har parkeringshuse, hvor erhvervsdrivende kan leje sig ind på flere parkeringspladser. I disse parkeringshuse er der også flere forskellige abonnementsmuligheder, alt efter hvilke præferencer der er. Som erhvervsdrivende kan det være en fordel at benytte sig af ONEPARKs ’’Business-abonnement’’. Dette abonnement giver medarbejderne mulighed for at kunne parkere bilerne i parkeringshuset mandag-fredag fra kl. 06:00 til 18:00. Denne mulighed vil eliminere frygten for, at medarbejderne skal bruge tid på at lede efter parkeringsmuligheder hver morgen inden arbejde. Dette giver en sikker base for medarbejdernes biler og vil være en god løsning, som sikrer, at erhvervsdrivende kan undgå en lang række konflikter. Der er flere populære steder i Horsens, hvor der er gode parkeringsmuligheder, hvis det er et ønske om at have central placering. Horsens bytorv byder på mange parkeringspladser, hvor det koster et beløb pr. time at parkere, mens det samme gør sig gældende ved Åboulevarden. 

Forskellige priser

Horsens mange forskellige parkeringsmuligheder betyder også, at der er stor forskel i priserne og betalingsformerne. Dette er også et vigtigt element, som erhvervsdrivende i Horsens bør overveje. Er det et ønske om at finde billige parkeringspladser, så kan dette sagtens klares, men her er det vigtigt at huske, at det typisk også vil være længere væk fra centrum. Hvis virksomheden ikke er i hjertet af Horsens, så kan erhvervsdrivende med fordel finde billigere parkeringspladser, da det måske ikke er nødvendigt at parkere inde i centrum. Hvis virksomheden har mange medarbejdere, der kommer til og fra virksomhedens kontor, så kan det være en fordel at leje sig ind på parkeringspladser i stedet for at skulle finde enkelte pladser rundt omkring i byen. Horsens byder både på parkeringspladser, som er mulige at leje over en længere periode, men det også muligt blot at parkere på disse pladser, hvorefter der så betales et beløb, alt efter hvor lang tid bilen har været parkeret der.

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage